Baku, 10. dan takmičenja, Evropske igre Baku 2015, Gradski Magazin

10. dan takmičenja, Evropske igre Baku 2015

BAKU, 22.06.2015. – Andrea Arsović i Milutin Stefanović četvrtoplasirani su tim u miksu vazdušnom puškom. U meču za bronzanu medalju na Evropskim igrama u Bakuu oni su poraženi od Ruskog tima Daria Vdovina i Sergej Kruglov rezultatom 5:3.

 Andrea i Milutin su se iz kvalifikacija plasirali u polufinale kao šestoplasirani tim, a onda su u svojoj polufinalnoj grupi sa rezultatom od 247,5 krugova bili drugoplasirani iza Italijana koji su „upucali“ 294,4 kruga.

Baku, 10. dan takmičenja, Evropske igre Baku 2015, Gradski Magazin

Priprema za meč relativno kratko traje. Nisam uspela dobro da se namestim, a sam meč traje prekratko da bih to mogla da ispravim. Iako smo mi strelci osvojili već četiri medalje, žao mi je što nismo uspeli da osvojimo još jedno odličje za Srbiju na ovim Igrama-  rekla je Andrea po završetku meča.

 

Zlatnu medalju u miksu vazdušnom puškom osvojio je tim Italije, dok je srebro pripalo Dancima. Rezultat u meču za zlato je bio 5:4.

Naš miks tim u vazdušnom pištolju Bobana Veličković i Dimitije Grgić plasirali su se u polufinale, ali nisu uspeli da dođu do borbe za medalje.

Baku, 10. dan takmičenja, Evropske igre Baku 2015, Gradski Magazin

Strelci Srbije osvojili su na Evropskim igrama 4 medalje i to sve 4 zlatne. Andrea Arsović osvojila je zlatnu medalju u disciplini vazdušna puška, Zorana Arunović u disciplini vazdušni pištolj, dok je Damir Mikec dvostruki šampion Evropskih igara pošto je osvojio zlatnu medalju i vazdušnim, kao i MK pištoljem na 50m.

O Zorica Stojković

Proveri takođe

, Loptice od pustovane vune – odlične za masažu tela, Gradski Magazin

Loptice od pustovane vune – odlične za masažu tela

Blagodeti vune, kao najboljeg priodnog materijala brojne su zbog lekovitih svojstava vune i njenog uticaja …

, Uskoro će biti još više plastičnih flaša s privezanim čepovima, Gradski Magazin

Uskoro će biti još više plastičnih flaša s privezanim čepovima

Neki su nezadovoljni zbog toga što je sve više plastičnih flaša s čepovima koji su …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin