, 100.000 evra podrške malim regionalnim biznisima, Gradski Magazin

100.000 evra podrške malim regionalnim biznisima

#OkvirPodrške nagrađuje najbolje održive ideje za unapređenje poslovanja

, 100.000 evra podrške malim regionalnim biznisima, Gradski MagazinU poslednje vreme održivost i njen značaj se sve češće spominju, ali čini se da nismo svesni šta sve ovaj pojam zaista znači. Održivost nije povezana samo sa ekološkim ili zelenim projektima – ona  pokriva i društveni i upravljački aspekt, u njegovom najširem smislu. Dobar primer je NLB Grupa, gde se održivost primenjuje svesno i sistematično dugi niz godina, kroz kreiranje zelenih proizvoda i smanjenje karbonskog otiska, ali i kroz podršku i promociju sporta i kulture, zagovaranje jednakih prilika, profesionalno i nezavisno korporativno upravljanje, brigu za zaposlene i još mnogo toga. Ove godine, i naš regionalni projekat #OkvirPodrške počiva na održivosti, kao ključu razvoja, boljih uslova za život i srećniju budućnost u našem regionu.

Istaknuti pojedinci iz našeg regiona zadivili su svet naprednim, hrabrim rešenjima, koja su rezultat znanja, posvećenosti i neiscrpne radoznalosti. Naizmenična struja, koju je svetu predstavio Tesla i prilika da gledamo u zvezde, koju dugujemo Nordungu, dokaz su da je naš region bio dom ljudima, koji su se usudili da sanjaju i koračaju daleko ispred svog vremena.

Verujemo da je i sada tako, i zato je NLB Grupa pokrenula treći #OkvirPodrške, kao veliku priliku za sve regionalne biznise – pravna lica, poljoprivredna gazdinstva i preduzetnike sa vizijom. Projekat je deo našeg šireg održivog cilja – da unapredimo kvalitet života u regionu, u kojem poslujemo i koji je naš dom. Zbog toga ga istovremeno sprovodimo u svim zemljama u kojima poslujemo.

Deset najboljih ideja ili projekata sa svakog tržišta će se kvalifikovati za finale i drugi krug, u kojem će regionalni žiri odabrati tri regionalna pobednika. Pobednici će dobiti finansijsku podršku (50.000 evra za prvo mesto, 30.000 evra za drugo i 20.000 za treće) i osmočasovno besplatno stručno savetovanje o uspešnom uvođenju održivog poslovanja u strateške i operativne procese kompanije od strane konsultantske kuće Deloitte.

Svi srpski finalisti će dobiti i dodatnu podršku, u vidu promocije na digitalnim kanalima NLB Komercijalne banke, kao i kanalima medijskog partnera projekta, šest meseci besplatnog održavanja poslovnog paketa – računa (za nove klijente koji još uvek nemaju poslovni račun/paket na dan prijave), 12 meseci bez naknade za korišćenje POS terminala, kao i 12 meseci bez naplate mesečne članarine za jednu odabranu Mastercard Business debitnu karticu.

Zašto bi trebalo da učestvujete?

U prethodne tri godine, kroz #OkvirPodrške NLB Grupa podržala je nekoliko stotina malih biznisa širom regiona i pomogla im da prevaziđu posledice pandemije po svoje poslovanje. U okviru ovogodišnjeg projekta, pozivamo vas da se prijavite do 22. oktobra, koristeći online formular za prijavu, u kojem možete ukratko predstaviti svoj projekat ili ideju o unapređenju kvaliteta života u vašem regionu, zajednici ili samo komšiluku.

Pravi trenutak za održivu transformaciju

Trendovi pokazuju da u trenucima krize, savestan i odgovoran potrošač neće opsesivno štedeti, ali ni neumereno trošiti, već će posegnuti za održivim proizvodom, uzimajući u obzir njegov kvalitet i poreklo. Zbog toga je ovo pravi trenutak za male biznise da iskoriste ovu priliku i pokrenu svoje poslovanje u pravcu održivosti!

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

, Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra, Gradski Magazin

Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra

U srcu Beograda, 22. juna Luka Beograd postala je epicentar ljubitelja muzike, pretvorivši se u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin