Najnovije Vesti
nove, Tri nove edukativne igre Brain Box, Gradski Magazin

Tri nove edukativne igre Brain Box

U prodaji će se naći tri nove mozgalice za decu Brain Box

U svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs od srede, 6. januara u prodaji će se naći tri nove mozgalice za decu.

Mozgalice su edukativnog karaktera a osmišljene su tako da deca uz njih lako i uz zabavu uče, vežbajući pritom kroz igru memoriju i opažanje – sposobnosti ključne za razvoj. Sadrže od 56 do 70 kartica, 1 karticu s pravilima, 1 peščani sat i 1 kockicu. Ovo su kreativne igre koje potiču iz etičkih izvora i prave se od materijala koji su reciklirani i mogu se reciklirati. Mozgalice su brze i zabavne igre memorije koje ne zahtevaju nikakve olovke, papir, niti sto! Ove desetominutne igre su veoma zabavne i sadrže fascinantne činjenice o nauci, životu na farmi i ponešto o najpoznatijim gradovima sveta. Igre su edukativne i savršene za porodice i grupe prijatelja, gde god da su.

Cilj igre: sakupi što više kartica za deset minuta.

Igrači će morati 10 sekundi da posmatraju karticu pre nego što im se postavi pitanje sa poleđine, koje su izabrali bacanjem kockice. Ako odgovori tačno, igrač zadržava karticu, ako ne, kartica mora biti vraćena u kutiju. Igrač sa najviše kartica posle 10 minuta je pobednik.

NA FARMI
U ovoj mozgalici deca se upoznaju sa farmom. Igra je zamišljena da se roditelji igraju s decom. Deca će kroz igru vežbati memoriju i opažanje. Na svakoj kartici prikazani su različiti aspekti života na farmi, uključujući i životinje, zgrade, vozila i useve. Hajdemo da farmu da vidimo šta ćemo tamo naći! Ova mozgalica namenjena je starijima od 4 godine.

NAUKA
Nauka je vrlo zanimljiva, a ova sjajna mozgalica pomoći će deci da utvrde najvažnije naučne pojmove i da vežbaju opažanje i pamćenje. Svaka kartica pokriva važne naučne teme i pojmove kao što su to životni ciklus, svetlost, biljke i životinje, ljudsko telo, magneti i materijali. Igru je osmislio iskusan učitelj, mogu je igrati deca različitog nivoa znanja i veoma je zabavna! Ova mozgalica namenjena je starijima od 7 godina.

GRADOVI SVETA
Deca će kroz mozgalicu vežbati memoriju i opažanje i naučiti ponešto o najpoznatijim gradovima sveta. Na svakoj kartici prikazane su slike, jela, ljudi i činjenice o gradovima širom sveta. U kom gradu ćeš naći Bosforski most, koji povezuje Evropu i Aziju? U kom ćeš se popeti žičarom na Stonu planinu? A gde ćeš posetiti Špansku školu jahanja? Ova mozgalica namenjena je starijima od 8 godina.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Situacija „svega mi je preko glave“ može iznedriti vašu najveću pobedu, Gradski Magazin

Situacija „svega mi je preko glave“ može iznedriti vašu najveću pobedu

U engleskom jeziku postoji reč, „overwhelm“ koja opisuje ono stanje kada smo preplavljeni stresom, anksioznošću, …

ŽARIŠTE: KORONA JE PODIVLJALA POSLE ŽURKE NA SPLAVU HOT MESS, Gradski Magazin

ŽARIŠTE: KORONA JE PODIVLJALA POSLE ŽURKE NA SPLAVU HOT MESS

Kada su svi mislili da je virus Covid-19 u Srbiji zaustavljen, menadžment beogradskog splava Hot …

Leave a Reply

Your email address will not be published.