Najnovije Vesti
TEŠKO JE REĆI ZBOGOM, TEŠKO JE REĆI ZBOGOM U MIKSER TEATRU, Gradski Magazin

TEŠKO JE REĆI ZBOGOM U MIKSER TEATRU

Savremena drama „Teško je reći zbogom“ u režiji Marije Lipkovski u Mikser Teatru!


 

Zahvaljujući saradnji putujećeg pozorišra „Vihor“ i Mikser Teatra, publika će u sredu, 26. oktobra, u Mikser House-u (Karađorđeva 46), sa početkom u 21 čas, imati priliku da prvi put u Beogradu podgleda komad „Teško je reći zbogom“, čuvenog dramaturga Mira Gavrana.

Savremena drama „Teško je reći zbogom“ u režiji Marije Lipkovski, a po tekstu Mira Gavrana, jedinog živog dramaturga u Evropi koji ima festival posvećen njegovim komadima (Gavranfest), predstavlja dimamičnu priču punu neočekivanih obrta u kojoj istine postaju laži, a laži vrlo lako postaju istine.

Predstavu “Teško je reći zbogom” mnogi kritičari ocenjuju kao dramatičnu-komediju, a kroz svakodnevicu jednog mladog bračnog para koji pokušava da se odupre materijalnim načelima koje mu sredina nameće, komad preispituje značenje i pitanje opstanka braka i ljubavi u savremenom društvu.

Uloge u predstavi poverene su mladim glumcima Ivanu Mihajloviću, Neveni Ristić i Nini Janković. Muziku za predstavu komponovao je Marko Louis, scenografiju potpisuje Marija Simović, a kostim modna kolekcija Iskon Mode iz Beograda.

TEŠKO JE REĆI ZBOGOM, TEŠKO JE REĆI ZBOGOM U MIKSER TEATRU, Gradski Magazin

TEŠKO JE REĆI ZBOGOM, TEŠKO JE REĆI ZBOGOM U MIKSER TEATRU, Gradski Magazin

TEŠKO JE REĆI ZBOGOM, TEŠKO JE REĆI ZBOGOM U MIKSER TEATRU, Gradski Magazin

Ulaznice za predstavu su dostupne u pretprodaji na blagajnama Gigs Tix-a po ceni od 600 dinara, dok će cena na ulazu biti 800 dinara.

 

Teatar VIHOR “Teško je reći zbogom” (official trailer)

Putujuće pozorište “Teatar VIHOR” “Teško je reći zbogom” Miro Gavran Režija: Marija Lipkovski Ass: Ana Popović TEA: Nevena Ristić DAVOR: Ivan Mihailović ENA: Nina Janković / Dragana Dabović Muzika: Marko Louis Scenografija: Marija Simović Kostim: ISKON MODE Producenti: Nevena Ristić, Dušan Sindjić i Nataša Janković CONTACT US: www.teatarvihor.com www.facebook.com/teatarvihor www.instagram.com/teatarvihor

 

Izvor: Gradski Magazin

Foto: Gradski Magazin

O Jelena Filipović

Proveri takođe

Scena, BEOGRADSКA LETNJA SCENA 2020, Gradski Magazin

BEOGRADSКA LETNJA SCENA 2020

Počinje prodaja ulaznica i na blagajni Stadiona Tašmajdan! Posle višemesečne pauze, sva beogradska pozorišta, pozorišta …

Tes Geritsen, Novi forenzički kriminalistički roman Tes Geritsen u prodaji od 6. juna, Gradski Magazin

Novi forenzički kriminalistički roman Tes Geritsen u prodaji od 6. juna

U knjižare stiže deveti roman iz serijala o medicinskoj istražiteljki Mori Ajls i detektivki Džejn …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.