najlepše venčanje iz snova, Najlepše venčanje iz snova, Gradski Magazin

Najlepše venčanje iz snova

 

Sezona venčanja je odavno počela, organizujte svoje najlepše venčanje iz snova

Uglavnom subotom, a i drugim danima prelepe mlade u belim venčanicama ponosno drže svoje izabranike za ruku zaklinjući se u večnu ljubav.

Mlade imaju obično nedoumicu prilikom izbora modela, odnosno da li će obući venčanicu sa čipkom ili vam se više sviđa venčanica sa cirkonima ili planirate da zasenite prisutne venčanicom sa golim leđima.

U skladu sa prilikom i mestom proslave treba da bude i venčanica. No, ni to nije sve. Mlada treba da obrati pažnju na sklad koji će da dobije pravilnim izborom svečane haljine spram njene građe. Druga i ne manje bitna stvar jeste udobnost. Venčanica mora da bude udobna i komforna. Imajte na umu – nosićete je ceo dan u svim onim komplikovanim situacijama kao što su: vožnja autom, slikanje, igranje itd.

Sada kada smo pronašli venčanicu po meri koja se odlično slaže uz odelo gospodina, možemo da krenemo u potragu za cipelama. Ono što je najbitnije za oboje je jedno jednostavno pravilo – udobnost mora biti na prvom mestu! Ako prekršite ovu modnu zapovest džaba vam sve. Iskrivljeni i šepajući nećete imati priliku da prikažete sjaj cipele za venčanje koja vas je dovela u nezgodnu situaciju. Dakle, birajte lepe ali najpre i udobne cipele. Kupite ih dosta ranije. Šetajte u njima po kući, razglavite ih i postarajte se da ne budu one te koje će vam uništiti dan.

Kada je zatvoreno pitanje oblačenja, nameće se sledeće: A gde će se proslava održati? Svatovi u letnjem periodu može da se proveseli i na plaži (ako nije luksuzni restoran bar u pitanju, bojim se da rodbina neće baš biti oduševljena) ali je najbolje da ipak zakupite restoran za svadbe i budete sigurni da ništa neće otići van kontrole. Restorani za svadbe nude veliki izbor hrane i pića, na vama je samo da odaberete idealnu kombinaciju menija koji će zadovoljiti sve (ili barem većinu) zvanica, kao i vaš budžet.  Imajte na umu da je važno da imate neko vegeterijansko jelo na stolu kako vam ne bi neki potencijalni deo gostiju ostao gladan.

Obzirom da je najvažniji deo priprema već gotov i pod uslovom da ste napravili spisak, red je da te ljude i pozovete. Pozivnice za venčanje imaju neku draž, kriju određenu čaroliju kao i novogodišnje ili rođendanske čestitke. Kada je uzmete u ruke možete da doživite mladence. Svu utkanu kreativnost i entuzijazam koji su uloženi u oblik, slike i napisani tekst.

Sada kada su gosti pozvani, restoran obezbeđen, matičar zakazan, a svečano odelo i venčanica okačeni na ofingeru čekaju svoj momenat možete dalje da se posvetite “sitnicama“ kao što su cvetići za kićenje svatova, šminka za venčanje, svadbene frizure, sređivanje noktiju i ostalim velikim-malim stvarima koje svadbu čine.

Zapamtite, veoma je važno da sa svim pipremama krenete na vreme. Od krucijalnog je značaja da se ne nervirate tog dana i da budete odmorni. Svaki delić vašeg neraspoloženja će se oslikavati na cašem licu, a to neće moći da pokriju ni najbolji šminkeri sveta. Osmeh je najbolji make up koji je ikada postojao. Dakle, osmeh na lice i pokažite taj dan biserni osmeh svakom ko ga zaslužuje.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, Modernizuje se putna mreža Čačka: Gotova rekonstrukcija deonice od Prijevora do Trbušana!, Gradski Magazin

Modernizuje se putna mreža Čačka: Gotova rekonstrukcija deonice od Prijevora do Trbušana!

Završeni su radovi na rekonstrukciji i asfaltiranju opštinskog puta OP 123-3 u Čačku koji void …

, Stiže Hoop Mentality – Inovativna Platforma za Edukaciju Košarkaških Trenera, Gradski Magazin

Stiže Hoop Mentality – Inovativna Platforma za Edukaciju Košarkaških Trenera

Hoop Mentality sa ponosom najavljuje otvaranje svoje premium platforme – zajednice dizajnirane isključivo za košarkaške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin