Najnovije Vesti
DEJAN TOMAŠEVIĆ, DEJAN TOMAŠEVIĆ I ŽELJKO JOKSIMOVIĆ PODELILI NAGRADE, Gradski Magazin

DEJAN TOMAŠEVIĆ I ŽELJKO JOKSIMOVIĆ PODELILI NAGRADE

 

Dodeljenje RODA nagradne igre „Tamo gde je sreća 1.000 puta veća“

Na finalnom izvlačenju RODA nagradne igre „Tamo gde je sreća 1.000 puta veća“, poznato lice srpske košarke Dejan Tomašević i zvezda pop scene Željko Joksimović, pomogli su u potrazi novih 400 najsrećnijih kupaca, a nakon toga su dodelili i nagrade beograđanima koji su osvojili Alpha LED TV u prethodnim kolima izvlačenja. Od početka nagradne igre podeljeno je 1.000 televizora, koja su otišla u više od 200 mesta širom Srbije.

Nagradna igra „Tamo gde je sreća 1.000 puta veća“ je trajala od 15. decembra 2016. godine i potrošači su za to vreme pokazali izuzetno veliko interesovanje. Za samo četiri nedelje, pristiglo je više od 800.000 vaučera iz cele Srbije, a prilikom četiri izvlačenja u Beogradu, Pančevu i Nišu za potrošače je organizovan i bogat muzički i zabavni program.

DEJAN TOMAŠEVIĆ I ŽELJKO JOKSIMOVIĆ PODELILI NAGRADE, Gradski Magazin

U susret najradosnijim praznicima, RODA je pokrenula nagradnu igru kojom je želela da nagradi vernost svojih potrošača i bude deo njihove praznične čarolije. Svi oni koji su učestvovali u velikoj naradnoj igri, koju je ove zime organizovala RODA pod nazivom „Tamo gde je sreća 1.000 puta veća“, imali su veliku šansu „1.000 puta veću“ da postanu srećni dobitnici i da osvoje neki od 1.000 televizora koje je za njih pripremio ovaj trgovinski lanac.

RODA je pokazala da je tamo gde se  poklanja od srca!

O Tamara Stević

Proveri takođe

ZASENIĆE SVETSKE ZVEZDE: AMINA OSVAJA REGION!, Gradski Magazin

ZASENIĆE SVETSKE ZVEZDE: AMINA OSVAJA REGION!

Zvezda regionalne influens scene Amina Efendić polako ali sigurno obara balkanske rekorde, a uporedo sa …

Vladimir Gvojić, Vladimir Gvojić polaskan priznanjem Car Konstantin: Nagrada mi predstavlja više nego što mogu da opišem!, Gradski Magazin

Vladimir Gvojić polaskan priznanjem Car Konstantin: Nagrada mi predstavlja više nego što mogu da opišem!

Radi ono što voliš i uvek daj svoj maksimum reči su koje najbolje opisuju glumca …

Leave a Reply

Your email address will not be published.