Moto Z2, Moto Mods, play, telefon, Predstavljamo Vam Moto Z2 Play telefon, Gradski Magazin

Predstavljamo Vam Moto Z2 Play telefon

Nove mogućnosti sa Moto Z2 Play telefonom i Moto Mods dodacima

Kompanija Lenovo danas je predstavila novi uređaj iz Moto Z porodice telefona – Moto Z2 Play. Ovaj uređaj premijerno je predstavljen na svetskom tržištu, a tokom leta će biti dostupan i u EMEA regiji, uključujući i Srbiju. Od lansiranja Moto ZTM porodice telefona sa Moto ModsTM   dodacima, korisnicima je omogućeno da uživaju u stvarima koje su do tada bile nezamislive za mobilne telefone. Od projektovanja ekrana od 70 inča na bilo koju površinu, do pretvaranja telefona u kameru sa optičkim zoom-om do 10x, Moto Mods platforma ponudila je korisnicima do sada neviđene mobilne inovacije.

Moto Mods ekosistem nastavlja da raste. Kompanija Lenovo dodala je Moto Mods proizvode u svoj portfolio, i sa novom generacijom proizvoda korisnicima obezbedila nove mogućnosti transformisanja mobilnog telefona.

Moto Z2 Play: Tanji, lakši i brži

Uz tanji i lakši dizajn, kao i bržim performansama, druga generacija Moto Z2 Play telefona donosi poboljšanja bitnih karakteristika, dok istovremeno obezbeđuje transformaciju uz Moto Mods dodatke.

Metalni dizajn Moto Z2 Play telefona donosi moćnu kombinaciju stila i snage, izgleda odlično i uspešno se odupire habanju usled svakodnevnog korišćenja. Full HD Super AMOLED ekran od 5,5 inča precizno prikazuje detalje, bez obzira na vrstu sadržaja koji korisnici gledaju. Uz bateriju koja traje i do 30 sati i 2,2GHz procesorom, telefon može biti korišćen tokom celog dana, a korisnicima je takođe dostupna i opcija brzog punjenja, pomoću koje se obezbeđuje 8 sati korišćenja za samo 15 minuta punjenja.

Sa Moto Z2 Play telefonom korisnici će moći da prave jasne, izoštrene fotografije, čak i u uslovima slabog osvetljenja, zahvaljujući kombinaciji laserskog autofokusa i dualne autofokus pixel tehnologije. Nova generacija laserskog autofokusa ima prošireni opseg do čak 5 metara, tako da korisnici mogu da fokusiraju objekte na 3 puta većoj razdaljini, čak i u mračnoj sredini. Sa prednjom kamerom od 5MP i blicem sa funkcijom za korekciju boja, selfi fotografije će dobiti na kvalitetu, bilo da su napravljene danju ili noću.

Moto Z2 Play takođe nudi odlično korisničko iskustvo. Night Display opcija će na noćnom svetlu automatski podesiti ekran ka toplijim tonovima, smanjujući plavo svetlo koje može uznemiriti korisnike tokom sna. Nova Moto Voice funkcija instant glasovnih upita omogućuje korisne informacije kao što su informacije o vremenu ili ažuriranje kalendara, ili automatsko aktiviranje aplikacija bez potrebe za dodirom ili otključavanjem telefona. Sa redizajniranim čitačem otiska prsta korisnici mogu da aktiviraju navigaciju putem jednom tastera radi bržeg kretanja po ekranu.

Moto Mods: Više od telefona

Prošle godine, kompanija Lenovo je predstavila Moto Mods dodatke koji obezbeđuju nova iskustva, koja nisu dostupna na drugim uređajima.

Gejming konzola

Sa novim dodatkom, Moto GamePad-om, korisnici imaju priliku da preuzmu kontrolu nad svojim mobilnim igricama. Ovaj novi Moto Mod transformiše Moto Z telefon u mobilnu gejming konzolu za tren. Uz D-pad i tastere sa četiri funkcije obezbeđeno je pravo gejming iskustvo na bilo kom mestu, a baterija od 1035mAh omogućuje korisnicima da nadmaše svoje prijatelje u igranju.

Unapređeno audio iskustvo za tren

Prva generacija JBL SoundBoost dodatka donela je korisnicima unapređeno audio iskustvo, a uz novi JBL SoundBoost 2 dodatak, ono je podignuto na viši nivo. Novi SoundBoost 2 pruža savršeno ozvučenje sa mogućnošću slušanja do 10 sati, a zahvaljujući vodootpornoj zaštiti, sporadično prskanje vode neće zautaviti muziku. Ovaj dodatak će biti dostupan u crvenoj, plavoj ili crnoj boji, ima premium dizajn sa poboljšanim konturama za bolji osećaj držanja u ruci, a kompatibilan je is a novom JBL EQ aplikacijom.

Dostupna je i nova mobilna aplikacija, My JBL SoundBoost 2, koja korisnicima daje mogućnost da podese zvuk onako kako žele. Bilo da slušaju muziku, gledaju videno snimke ili bodre svoj omiljeni tim, korisnicima je obezbeđeno impresivno multimedijalno iskustvo, bez potrebe za povezivanjem sa drugim uređajem.

Brzo punjenje uz TurboPower dodatak

Moto TurboPower daje izbor korisnicima kada je u pitanju punjenje telefona. Oni sada mogu obezbediti dodatan dan trajanja baterije kada im je baterija najneophodnija, ili mogu brzo da napune svoj telefon (do 15W) u pokretu. Kada se eksterni TurboPower dodatak isprazni, korisnici će moći za samo 20 minuta da ga napune i do 50 odsto kapaciteta.

Punjenje telefona sa stilom

Za korisnike koji ne vole kablove i problem sa njihovim zapetljavanjem, obezbeđen je Moto Style Shell sa bežičnim punjenjem. Sada im je dostupno brzo bežično punjenje (do 10W) za Moto Z telefon, upakovano u ultra-tanak i stilizovan dizajn. Dostupan je u velikom broju različitih boja tako da uvek odgovara izgledu i stilu korisnika.

Dostupnost

Moto Z2 Play i novi Moto Mods dodaci biće dostupni u EMEA regiji, uključujući i Srbiju, tokom leta 2017. godine.

*dostupni kapacitet za skladištenje i interna memorija manji je zbog operativnog sistema, softvera i drugih funkcija koje koriste deo kapaciteta. Dostupni kapacitet može se promeniti sa ažuriranjem softvera, microSD kartica se prodaje odvojeno. Postoji mogućnost da sadržaj sa DRM restrikcijama neće biti moguće prebaciti na karticu.

Dizajnirala i proizvela Motorola Mobility, podružnica u punom vlasništvu kompanije Lenovo.

MOTOROLA, stilozovan M Logo, MOTO i svi znaci MOTO porodice, predstavljaju zaštitne znake kompanije Motorola Trademark Holdings, LLC. Android e zaštitni znak kompanije Google Inc. Svi drugi zaštitni znaci su u vlasništvu njihovih kompanija. © 2017 Motorola Mobility LLC. Sva prava zadržana.

O kompaniji Motorola

Motorola Mobility LLC preuzela je kompanije Lenovo Group Holdings 2015. godine. Motorola Mobility jeste podružnica koja je u potpunom vlasništvu kompanije Lenovo, i odgovorna je za dizajn i proizvodnju svih Moto mobilnih uređaja.

O kompaniji Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) jeste kompanija vredna 45 milijardi dolara koja se nalazi na globalnoj Fortune 500 listi i lider je na području pružanja inovativne potrošačke, komercijalne i korporativne tehnologije. Naš portfolio visokokvalitetnih, pouzdanih proizvoda i usluga uključuje personalne računare (uključujući legendarne Think i multimode YOGA brendove), radne stanice, servere, skladišna rešenja, pametne TV uređaje i mobilne uređaje, uključujući pametne telefone (uključujući brend Motorola), tablete i aplikacije. Pridružite nam se na LinkedIn-u, pratite nas na Facebook-u ili Twitter-u ((@Lenovo) ili posetite www.lenovo.com

O Tamara Stević

Proveri takođe

, BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024., Gradski Magazin

BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024.

Svečana dodela priznanja BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024, održana je 13. maja, u hotelu Hyatt …

, Pronađite najbolju cenu za Otkup procesora, mobilnih telefona i Masina za Rudarenje, Gradski Magazin

Pronađite najbolju cenu za Otkup procesora, mobilnih telefona i Masina za Rudarenje

Ako tražite moćne rigove za rudarenje kriptovaluta, mi smo tu da vam ponudimo najbolje mašine …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin