Najnovije Vesti
, Gradski Magazin

, Gradski Magazin
Klapa Ošjak Vela Luka koja je pratila Olivera Dragojevića od 1980. godine gostuje 30. novembra i 1. decembra u restoranu Ahh…Riba na Obilićevom vencu u Beogradu.
Ovaj vokalni sastav tradicionalne i pop muzike sa Korčule, osnovan 1976. godine i od 1980. aktivno je pratio Olivera Dragojevica na gotovo svim njegovim koncertima.
Tokom gostovanja Klape Ošjak Vela Luka, biće prikazan na velikom platnu u samom restoranu 30. novembra i 1. decembra. i dokumentarni film o 40 godina rada Olivera Dragojevića, delo filmskog reditelja Dejana Uroševića.
Budući da su članovi Klape ujedno i vrsni kuvari, ovog puta će zajedno sa kuvarima Ahh…Riba restorana pripremati specijalitete iz à la carte menija. Posebno za ovu priliku, pored à la carte ponude, pripremili smo vam i dva riblja i jedan mesni meni za sve goste uz najavu unapred prilikom rezervacije mesta:

1. Riblji meni I – 4.450 dinara

– Karpaćo gof
– Okinava rolnica
– Crni rižoto sa barbunom
– Brodet morska riba
– Brancin na povrću

2. Riblji meni II – 4.450 dinara

– Tatar gambori
– Rolnica začinsko bilje
– Beli rižoto sa barbunom
– Supa od morske ribe
– Grdoba na bokeški način

3. Mesni meni – 3.700 dinara

– Karpaćo biftek
– Šarlot rolnica
– Rižoto sa vrganjima
– Potaž od bundeve
– Ćureća saltimboka

Rezervišite svoje mesto na vreme budući da je broj mesta ograničen. Sve informacije i rezervacije možete dobiti putem telefona: +381 65 909 33 39

Ahh…Riba restoran, Obilićev venac 27

O Marija Nikolić

Proveri takođe

VAŽNO JE DA ZNAMO ŠTA JEDEMO, Gradski Magazin

VAŽNO JE DA ZNAMO ŠTA JEDEMO

Istraživanja pokazuju da su teme zdravije ishrane i poznavanja nutritivnog sastava proizvoda sve važnije i …

Svetska premijera dokumentarca o „Indexima“  na rođendan Davorina Popovića, Gradski Magazin

Svetska premijera dokumentarca o „Indexima“ na rođendan Davorina Popovića

Peto izdanje festivala muzičkog dokumentarnog filma Dok’N’Ritam (D’n’R) biće održano od 22. do 25. septembra …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.