Lični pečat vašeg doma, Gradski Magazin

Lični pečat vašeg doma

Uređenje životnog postora predstavlja pravi kreativni izazov. Pored osnovnih elementa koje treba osvežiti, ili kupiti i organizovati, neophodno je dodati lični pečat, poneki detalj koji simboliše vaš senzibilitet i životni stil.

 

Lični pečat vašeg doma, Gradski MagazinIzabrali ste novu boju za zidove i podove, kupili i rasporedili glavne komade nameštaja i ostaje vam momenat oplemenjivanja prostora detaljima koji nisu samo dekorativnog karaktera, već spadaju u sitnije komade nameštaja, koji će upotpuniti prostor, kako svojim vizulenim efektom, tako i praktičnom upotrebljivošću.

Pri odaberu detalja koji čine dom, važno je imati smernice kako da izaberete baš one prave sitnije komade nameštaja, koji daju punoću i toplinu i eliminišu moguću sterilnost prostora.

Ako razmišljate o fotelji, G01 i fotelja CUBA ističu se modernim dizajnom, bojom i teksturom, a mogu da doprinesu i razbijanju stilske monotonije. Pored fotelje, moguće rešenje za dnevni boravak je i specifično dizajnirana baštenska stolica MARGARITA, koja se odlično uklapa kao nezavisni detalj u već postojeći ambijent. Njena tekstura i dizajn, kao i prozračnost, unose svežinu i modernu notu u prostor, a neće vam uskratiti ni udobnost.

Lako prenosiv i izuzetno praktičan detalj u svakom životnom prostoru može da bude i hoklica,  koja je dizajnirana tako da  svojom teksturom i izgledom utopljava ambijent i omekšava stilsku krutost.

Pored izbora sedećeg nameštaja ne treba izostaviti i komode, modernog i inspirativnog dizajna poput komode CHELSEA CHLK23. Jednostavnim dizajnom frontova, a sveukupno snažnim estetskim utiskom, ova komoda predstavlja pravi primer minimalizma, jednog od omiljenih savremenih stilova u uređenju enterijera.

Koji god detalj da izaberete dizajneri enterijera Forma Ideale poručuju da će svakako uneti vaš lični pečat u životni prostor.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Proglašen pobednik Neoplanta nagradnog konkursa „Napravi kobasicu po svom ukusu”

Nagradni konkurs kompanije Neoplanta „Napravi kobasicu po svom ukusu“, koji je trajao četiri nedelje, završen …

BEO ZOO-VRT, BEO ZOO-VRT SLAVI ROĐENDAN! Za decu do 15 godina DANAS BESPLATAN ulaz!, Gradski Magazin

BEO ZOO-VRT SLAVI ROĐENDAN! Za decu do 15 godina DANAS BESPLATAN ulaz!

Ulaz u Beogradski zoološki vrt, koji slavi 86. rođendan, je za decu do 15 godina …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin