Najnovije Vesti
Lični pečat vašeg doma, Gradski Magazin

Lični pečat vašeg doma

Uređenje životnog postora predstavlja pravi kreativni izazov. Pored osnovnih elementa koje treba osvežiti, ili kupiti i organizovati, neophodno je dodati lični pečat, poneki detalj koji simboliše vaš senzibilitet i životni stil.

 

Lični pečat vašeg doma, Gradski MagazinIzabrali ste novu boju za zidove i podove, kupili i rasporedili glavne komade nameštaja i ostaje vam momenat oplemenjivanja prostora detaljima koji nisu samo dekorativnog karaktera, već spadaju u sitnije komade nameštaja, koji će upotpuniti prostor, kako svojim vizulenim efektom, tako i praktičnom upotrebljivošću.

Pri odaberu detalja koji čine dom, važno je imati smernice kako da izaberete baš one prave sitnije komade nameštaja, koji daju punoću i toplinu i eliminišu moguću sterilnost prostora.

Ako razmišljate o fotelji, G01 i fotelja CUBA ističu se modernim dizajnom, bojom i teksturom, a mogu da doprinesu i razbijanju stilske monotonije. Pored fotelje, moguće rešenje za dnevni boravak je i specifično dizajnirana baštenska stolica MARGARITA, koja se odlično uklapa kao nezavisni detalj u već postojeći ambijent. Njena tekstura i dizajn, kao i prozračnost, unose svežinu i modernu notu u prostor, a neće vam uskratiti ni udobnost.

Lako prenosiv i izuzetno praktičan detalj u svakom životnom prostoru može da bude i hoklica,  koja je dizajnirana tako da  svojom teksturom i izgledom utopljava ambijent i omekšava stilsku krutost.

Pored izbora sedećeg nameštaja ne treba izostaviti i komode, modernog i inspirativnog dizajna poput komode CHELSEA CHLK23. Jednostavnim dizajnom frontova, a sveukupno snažnim estetskim utiskom, ova komoda predstavlja pravi primer minimalizma, jednog od omiljenih savremenih stilova u uređenju enterijera.

Koji god detalj da izaberete dizajneri enterijera Forma Ideale poručuju da će svakako uneti vaš lični pečat u životni prostor.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

gradskom prevozu, PROMENE U GRADSKOM PREVOZU: Evo koliko putnika će moći da uđe u autobus, Gradski Magazin

PROMENE U GRADSKOM PREVOZU: Evo koliko putnika će moći da uđe u autobus

Svi prevoznici kao i Gradsko saobraćajno preduzeće dobiće obeveštenje o preporučenom broju putnika koji bi …

Dana primirja, PARKING SLOBODAN, SVE RADI: Povodom obeležavanja Dana primirja, u sredu bez promene radnog vremena u svim trgovinskim lancima, Gradski Magazin

PARKING SLOBODAN, SVE RADI: Povodom obeležavanja Dana primirja, u sredu bez promene radnog vremena u svim trgovinskim lancima

Povodom obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu, 11. novembra, veliki trgovinski lanci i tržni …

Leave a Reply

Your email address will not be published.