privatni parking, 5 RAZLOGA ZAŠTO JE PRIVATNI PARKING NA AERODROMU PRAVO REŠENJE, Gradski Magazin

5 RAZLOGA ZAŠTO JE PRIVATNI PARKING NA AERODROMU PRAVO REŠENJE

Ukoliko imate svoj automobil, najjednostavniji i najjeftiniji način transporta je svojim automobilom koji ćete ostaviti na privatnom parkingu


 

Volite da putujete? Često putujete avionom? Pored velike sreće koja vas obuzima kada se približi dan putovanja, često vas poremete neke stvari i umanje tu sreću. Zbog posla i drugih obaveza neretko nemate dovoljno vremena za detaljnu pripremu, pakovanje morate ubrzati jer morate stići na check-in.

 

U celom procesu pripreme za put, najveći problem predstavlja transport do aerodroma. Ukoliko imate svoj automobil, najjednostavniji i najjeftiniji način transporta je svojim automobilom koji ćete ostaviti na privatnom parkingu. U nastavku teksta daćemo vam 5 razloga zašto je privatni parking na aerodromu dobra ideja.

 

 

NE ZAVISITE OD DRUGIH

 

Ideja za pokretanjem privatnih parkinga u blizini aerodroma pojavila se pre 50 godina, a nastala je kao potreba ljudi da ne zavise od drugih, već da svojim automobilom krenu ka aerodromu kad god žele.

 

Brž način života, potreba da se radi što više kako bi mogli da zaradimo dovoljno za sve troškove, doveli su do toga da je jako teško pronaći prijatelja ili člana porodice koji će moći da vam učini i odveze vas na aerodrom u određeno vreme, a isto tako da vas sačeka u povratku. Nije lako uklopiti sve to, naročito kada su letovi kasno noću ili u toku radnog vremena.

 

Zato, ukoliko imate svoj automobil, nećete imati više ovih briga. Možete svog mezimca ostaviti na privatnom parkingu, a osoblje parkinga će vas transportovati do aerodroma. Ono što je jako bitno, službeni automobil će vas čekati i pri dolasku i dovesti do parkinga.

 

 

ŠTEDITE VREME

 

Kao što smo napomenuli, na dan putovanja uglavnom je haos i žurba, nemate dovoljno vremena da odradite sve što ste planirali. Ukoliko na sve obaveze morate čekati prijatelja koji iz nekog razloga ne može stići na vreme, može doći do naglog pogoršanja vašeg raspoloženja.

 

Zašto bi dopustili da vam nešto pokvari raspoloženje? A pred vama je neko lepo putovanje koje vam je preko potrebno nakon mnogo posla.

 

Isplanirajte vaše vreme onako kako vama odgovara, spakujte stvari u vaš automobil i krenite ka aerodromu kad god želite. Papirologija na parkingu iziskuje svega 5 minuta, i nakon toga osoblje će vas službenim automobilom odvesti na aerodrom.

 

 

ŠTEDITE NOVAC

 

Pored činjenice da ćete ukoliko do aerodroma odete svojim automobilom uštedeti vreme, na taj način ćete uštedeti i novac, u odnosu na javni parking koji se nalazi na aerodromu ali i u poređenju sa taksi prevozom.

 

Taksi službe uvidele su rast potražnje za transportom do i od aerodroma, pa tako sada imate fiksne cene transporta u zavisnosti od dela grada. Privatan parking se višestruko isplati ukoliko putujete na nekoliko dana, uštedećete i preko 20€ u odnosu na taksi prevoz.

 

U jednom pravcu taksi će vam uzeti od 20€, a ukoliko živite u nekom udaljenijem delu cene su i više. Tako da će vas transport do aerodroma koštati najmanje 40€.

 

Parking na aerodromu košta od 200rsd do 700rsd po danu, u zavisnosti od ukupnog broja dana. Za 40€, koliko bi platili taksi u oba pravca, vi imate mogućnost da svoj automobil ostavite 10 dana na parkingu. Da napomenemo da je transfer od parkinga do aerodroma, i u povratku od aerodroma do parkinga uključen u cenu.

 

 

AUTOMOBIL JE NA SIGURNOM

 

Sigurno sada razmišljate o tome koliko je vaš automobil bezbedan na takvom nekom privatnom parkingu. Vaše sumnje su potpuno opravdane, a mi ćemo vam objasniti zašto ne trebate brinuti.

 

Privatni parking na aerodromu, kao što je Sky parking, je zatvoren, ograđen i osvetljen. Tokom 24h svakog dana poseduje obezbeđenje, a takođe je opremljen i video nadzorom. Da bi vi bili mirni tokom putovanja, Sky parking će vam obezbediti putem linka da uživo u svakom trenutku možete pogledati kameru koja snima vaš auto, i budete potpuno sigurni da je u istom stanju u kakvom ste ga ostavili.

 

 

SIGURNE REZERVACIJE

 

Prednost privatnih parkinga je što pre polaska na aerodrom možete rezervisati svoje mesto online ili putem telefona. Na taj način bićete spokojni da imate mesto i ne morate dalje o tome razmišljati.

 

Kada je u pitanju javni parking na samom aerodromu, koji je i dosta skuplji, ne postoje rezervacije pa može doći do situacije da nema više slobodnih mesta, vi ste na parkingu a morate se čekirati u što kraćem roku.

 

 

SKY PARKING – PRIVATAN PARKING NA AERODROMU U BEOGRADU

 

Olakšajte sebi život i putovanje, sprečite stresne situacije prouzrokovane transportom do aerodroma. Posetite sajt “Sky parking”, informišite se detaljnije o cenama, načinu rezervacija i sačuvajte kontakt, nikad se ne zna kada ćete naići na neki povoljan aranžman, a nećete znati da pronađete kontakt parkinga.

 

Sky parking se nalazi na samo 3 minuta vožnje od aerodroma, nudi vam mogućnost pranja automobila i prenoćišta ukoliko ste umorni od putovanja, a ne želite da odmah sednete u auto.

 

 

Foto:Josh Sorenson from Pexels

Gradski magazin

 

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

3,2,1- SRBIJA: Predstavljamo Staru planinu, svetsko prirodno blago!, Gradski Magazin

3,2,1- SRBIJA: Predstavljamo Staru planinu, svetsko prirodno blago!

NOVINARI VIŠE MEDIJSKIH KUĆA IZ SRBIJE POKRENULI SU PROJEKAT POD NAZIVOM „3,2,1 –SRBIJA“ KOJI IMA …

Martina Vrbos pozvala premijerku u Aquaworld Resort Budapest, Gradski Magazin

Martina Vrbos pozvala premijerku u Aquaworld Resort Budapest

Regionalna pop zvezda Martina Vrbos potpisala je na Sajmu turizma ekskluzivni ugovor sa najpoznatijim mađarskim …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin