Agencija New Moment dobitnik srebrnog i bronzanog kanskog lava, Gradski Magazin

Agencija New Moment dobitnik srebrnog i bronzanog kanskog lava

Agencija New Moment dobitnik srebrnog i bronzanog kanskog lava: SREBRNI LAV ZA NEW MOMENT SKOPLJE I BRONZANI ZA NEW MOMENT BEOGRAD

Agencija New Moment New Ideas Company, osvojila je večeras dve nagrade – dva Lava na ovogodišnjem Advertising Festivalu u Kanu (Cannes Lions), najvećem svetskom festivalu kreativnosti.

Bronzanog Lava dobio je New Moment Beograd za projekat “Button for help ” (Dugme za pomoć) u kategoriji outdoor, rađen za Crveni Krst Srbije.  Ideja je nastala inspirisana činjenicom da se svakog dana stotine žrtava trgovine ljudima preveze kroz našu zemlju. U nameri da pomogne žrtvama pre nego što bude prekasno, Agencija je razvila Dugme za pomoć, jednostavan mehanizam koji žrtvama može spasiti život.

Srebrnog Lava dobio je New Moment Skoplje za projekat “Crveni telefon”, u kategoriji PR, rađen za makedonsku nacionalnu televiziju Telma, koji ima za cilj da promoviše slobodu medija i upozorava na korupciju.

Ovim priznanjima New Moment Agencija je pokazala da ima kontinuitet u kreativnom radu i nagradama na kanskom festivalu koji je poznat po najoštrijoj konkurenciji na svetskom nivou.

“Ova nagrada predstavlja veliki uspeh za našu agenciju, jer pokazuje da imamo kontinuitet u kreativnom stvaralaštvu i nagradama na svetskim festivalima. Takođe, postavlja našu regiju i kreativne ljude iz New Moment agencije na globalnu kreativnu scenu na kojoj su pokazali šta znači neponovljivi Balkanski duh i kreativnost.”, izjavili su Žarko i Lazar Sakan, koji vode najnagrađivaniju Agenciju na Balkanu.

NEW MOMENT, Agencija New Moment dobitnik srebrnog i bronzanog kanskog lava, Gradski Magazin

“Posebno se zahvaljujem celom timu koji je radio na projektima, Slaviši Saviću i Igoru Milovanoviću na kretivnosti i idejama, dodao je Žarko Sakan”, predsednik New Moment kompanije.

Podsetimo se, 2012. godine New Moment Skoplje je dobilo Titanijumskog lava za rad “Zajednička molitva“, 2013. agencija je imala dva rada u najužem izboru, dok je ove godine New Moment trijumfovao sa čak dva osvojena Lava.

Na pobedničkim radovima, angažovan je reditelj iz Bugarske Kamen Kalev i produkcijska kuća EMOTE.

Ove godine u konkurenciji je bilo preko 40 000 radova iz više od 100 zemalja sveta.

https://www.youtube.com/watch?v=xQhM7lTvBog&feature=youtu.be

O Bojana Djurovic

GiO urednica, mail: bojana.djurovic@gradskimagazin.rs

Proveri takođe

115, Obeleženo 115 godina diplomatskih odnosa između Egipta i Srbije, Gradski Magazin

Obeleženo 115 godina diplomatskih odnosa između Egipta i Srbije

U četvrtak, 23. novembra Fontana Slavija u Beogradu bila je osvetljena bojama egipatske zastave, u …

Veliko otvaranje ski sezone na Kopaoniku od 7. do 10. decembra u znaku bogatog sadržaja i prepozantljivo dobrog provoda, Gradski Magazin

Veliko otvaranje ski sezone na Kopaoniku od 7. do 10. decembra u znaku bogatog sadržaja i prepozantljivo dobrog provoda

Zimska sezona na omiljenoj destinaciji celog regiona, zvanično se otvara 7. decembra sa manifestacijom Ski …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin