aik banka, sajmu, AIK Banka na Sajmu poljoprivrede i privrede u Šapcu, Gradski Magazin

AIK Banka na Sajmu poljoprivrede i privrede u Šapcu

AIK Banka predstavlja svoju ponudu na Sajmu poljoprivrede i privrede u Šapcu, koji se održava 10. i 11. marta 2017. godine.
U sklopu atraktivne ponude usmerene ka razvoju poljoprivrede, klijentima AIK Banke omogućeni su izuzetno povoljni, kratkoročni krediti za finansiranje predstojeće setve, krediti za trajna obrtna sredstva, ali i krediti za nabavku mehanizacije, investicije u poljoprivredi i kupovinu zemljišta. Takođe u ponudi se nalaze i revolving krediti koji pružaju apsolutnu fleksibilnost u raspolaganju sredstvima.
Posebne pogodnosti obezbeđene su za registrovana poljoprivredna gazdinstva koja prijave račun iz AIK Banke kao namenski u Upravi za trezor.
AIK Banka koja je ovlašćeni zastupnik u osiguranju nudi pored mnogobrojnih vrsta osiguranja (putno, imovina i dr.) i osiguranje poljoprivrede – useva i plodova.
AIK Banka prepoznata je kao jaka, stabilna i pouzdana finansijska institucija u čitavom regionu, imajući u vidu da je Evropsko poslovno veće u okviru svojih nagrada International Socrates Award Ceremony, dodelilo AIK Banci priznanje za najbolju regionalnu instituciju, a prestižni britanski ekonomski magazin International Banker, u okviru svojih nagrada Banking Awards, dodelio je AIK Banci u 2015. i 2016. godini nagradu za najbolju komercijalnu banku u Srbiji i najbolju banku u pružanju servisa klijentima u Istočnoj Evropi.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024., Gradski Magazin

BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024.

Svečana dodela priznanja BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024, održana je 13. maja, u hotelu Hyatt …

, Pronađite najbolju cenu za Otkup procesora, mobilnih telefona i Masina za Rudarenje, Gradski Magazin

Pronađite najbolju cenu za Otkup procesora, mobilnih telefona i Masina za Rudarenje

Ako tražite moćne rigove za rudarenje kriptovaluta, mi smo tu da vam ponudimo najbolje mašine …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin