, Air Serbia pripremila promo-kod za posetioce Weekenda, Gradski Magazin

Air Serbia pripremila promo-kod za posetioce Weekenda

, Air Serbia pripremila promo-kod za posetioce Weekenda, Gradski MagazinAir Serbia je za posetioce jubilarnog Weekend Media Festivala u Rovinju pripremila  jedinstveni promotivni kod. Za putovanja od 15. do 25. septembra na relaciji Beograd-Pula-Beograd, posetioci će upisivanjem koda WMFR2022 ostvariti popust i tako još jednostavnije stići na najveću regionalnu komunikacijsku konferenciju. 

Air Serbia prepoznala je potencijal Weekend Media Festivala kao centralnog događaja koji već 15 godina okuplja najveće domaće, regionalne i svetske stručnjake iz medija, komunikacija i poslovnog sveta te je posetiocima ove godine osigurala još jednostavniji put u Rovinj. Uz upisivanje promotivnog koda WMFR2022, posetioci će moći da ostvare popust za sve letove na relaciji Beograd-Pula-Rovinj od 15. do 25. septembra 2022.

Pored toga, za sve one koji na Weekend.15 stižu iz neke od zemalja regije, Air Serbia osigurala je i dva posebna dodatna leta između Beograda i Pule koji polaze u četvrtak 22. septembra i u nedelju 25. septembra. Karte sa popustom već je moguće kupiti na www.airserbia.com.

„Kao vodeća avio-kompanija u regionu, već godinama putnicima nudimo aktuelne destinacije širom sveta. S obzirom na to da redovno osluškujemo potrebe i želje ljubitelja avio saobraćaja, kao i da ove godine letimo do čak pet destinacija na hrvatskom primorju, ponuda promo-koda i dodatni letovi za Istru u vreme Weekend Media Festivala – bili su sasvim logičan korak. Ne sumnjamo da će veliki broj ljubitelja ovog najvećeg regionalnog festivala, na jubilarno izdanje krenuti upravo avionom, a uz našu će ponudu to biti jednostavnije nego ikada – posebno za putnike iz Srbije“, naglasio je Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbia.

, Air Serbia pripremila promo-kod za posetioce Weekenda, Gradski MagazinZahvaljujući ovakvoj ponudi letova, posetiocima iz čitave regije Rovinj će u dane održavanja najluđeg Weekenda u godini biti nadohvat ruke, a bogat program će kao i svake godine do sada obeležiti vruće rasprave, produktivna predavanja, poučni sadržaji, kao i brojne prilike za networking. Za nezaboravni večernji provod po kome je Weekend već nadaleko poznat, pobrinuće se trenutno najveća regionalna zvezda Konstrakta.

Pod okriljem jubilarnog Weekend Media Festivala održaće se i Golden Drum, jedan od najboljih međunarodnih festivala kreativnosti koji u Rovinj dovodi sjajne govornike i nagrađuje najbolje agencije, pojedince i kampanje kreativne industrije, ali i proglašenje pobednika Food Tech start-up takmičenja u organizaciji Infobipa, Maistre i Peperminta.

Sve informacije o Weekendu moguće je saznati ovde, kao i putem zvaničnih Instagram i Facebook kanala.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin