Read, Akcija Read it in English and Italian, Gradski Magazin

Akcija Read it in English and Italian

U Evro-Giunti knjižarama knjižarama trenutno je u toku akcija Read it in English and Italian tokom koje će cena svih romana na engleskom i italijanskom biti snižena za 20%.

Ova akcija traje do 4. aprila u Evro-Giunti knjižarama koje imaju ponudu stranih izdanja – u Beogradu (Akademija), Novom Sadu, Požarevcu, Kragujevcu i Nišu, a ponudu čini više od 400 različitih naslova među kojima se nalaze aktuelni bestseleri ali i klasici svetske književnosti. U nastavku ove poruke šaljemo vam tekst sa više informacija o ovoj akciji, a u prilogu se nalazi grafičko rešenje. Bili bismo vam veoma zahvalni ukoliko u svojoj medijskoj kući pronađete malo prostora za predstavljanje ove akcije.

Read it in English and Italian

Kažu da je najlepše čitati knjige na jeziku na kom su napisane. Ma koliko prevodilac bio vešt, i jezik na koji se prevodi bogat – Iz autorovih izvornih reči najbolje se može osetiti ono što je on hteo da čitalac oseti.

Naš knjižarski lanac veoma je dobro poznat po odličnoj ponudi knjiga na engleskom i italijanskom jeziku, ponudi u kojoj se nalaze najaktuelniji romani kao i svetski klasici, pa ljubitelji čitanja na stranim jezicima redovno svraćaju u naše knjižare da bi proverili novitete i po povoljnoj ceni obogatili svoju biblioteku.

Kako bismo ova izdanja dodatno popularizovali, napravili smo akciju Read it in English and Italian, tokom koje će cene svih dela beletristike na engleskom i italijanskoj jeziku biti snižene za 20%! Na akciji će se naći apsolutno svi romani, više od 400 različitih naslova, među kojima su i kompletan serijal Harija Potera, trilogija Divergent, knjige Wit & Wisdom of Tyrion Lannister, Paper Towns, The Graveyard Book, Devil Wears Prada, Fall of Giants, Winter of the World, Alchemist, Watchmen i mnogi drugi, kao i knjige na italijanskom među kojima su i Amore e Psiche, Marito All’ora del te, Dolci ingridienti del destino i još mnogo naslova.

Akcija traje do 4. aprila u svim našim knjižarama u kojima postoji ponuda stranih knjiga – Akademija, Novi Sad, Kragujevac, Niš i Požarevac. Zalihe su ograničene, zato savetujemo da što pre posetite najbližu Evro-Giunti knjižaru, odaberete neki od naslova i upustite se u predivnu avanturu.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, Baštenski komadi za sopstvenu prolećnu idilu, Gradski Magazin

Baštenski komadi za sopstvenu prolećnu idilu

Kada nam dođu topliji dani, svi poželimo da što više vremena provodimo van kuće. Pored …

, ODRŽAN TRADICIONALNI MAXBET FRUŠKOGORSKI MARATON, Gradski Magazin

ODRŽAN TRADICIONALNI MAXBET FRUŠKOGORSKI MARATON

Tradicija se nastavila i ovog aprila kad se na Fruškoj gori u okviru  MaxBet 47. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin