, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored reka, u bašti kafića, u zelenim parkovima… Ipak, kada se uveče temperature spuste i kada želimo da se opustimo u svom domu, gledanje filmova je odlično rešenje.

Tada dolazimo do novog izazova – koji film gledati? Za nove filmove najčešće svi saznamo putem medija i društvenih mreža, ali oni koji su malo stariji, a veoma kvalitetni i zanimljivi, ostaju u senci. Zbog toga vam predlažemo tri fenomenalna ostvarenja koja, ako niste do sada, morate odgledati ovih dana!

Fokus (2015)

Film u kom su  glavne uloge tumače Will Smith i Margot Robbie nikako ne može biti loš. U ovoj fenomenalnoj akcionoj komediji, Will Smith igra veoma iskusnog prevaranta koji se zaljubljuje u neiskusnu devojku koju igra Margot Robbie, a koja želi da postane profesionalni lopov.  Međutim, udaljava se od nje kada oseti da su se previše zbližili. Nakon nekog vremena, oboje zasebno planiraju da prevare vlasnika trkačkog tima koji je milijarder, ali se ponovo sreću na ovom „poslovnom zadatku“. Ko će od njih dvoje uspeti u svojoj nameri?

Nevidljivi svedok (2016)

Za ovaj film često kažu da predstavlja najbolji španski triler svih vremena, a dobro poznati Mario Casas igra glavnu ulogu koja je u centru pažnje tokom celog filma. On predstavlja mladog biznismena u usponu Adriana Doriu, koji se budi u hotelskoj sobi zaključanoj iznutra, sa lešom ljubavnice Laure. Unajmljuje prestižnu advokaticu Virginu Gudman kojoj bi trebalo da kaže šta se tačno desilo. Iako prvenstveno neiskren prema njoj, na kraju se otkrivaju svi detalji, a ono najneočekivanije dešava se u poslednjoj sceni.

Otkrila sam špijuna (2020)

Dave Bautista, profesionalni američki rvač predstavlja glavnog lika u ovoj porodičnoj komediji. On je CIA operativac koji je poslat u tajnu misiju da zaštiti porodicu devetogodišnje devojčice Sofi. Ipak, veoma inteligentna Sofi otkriva skrivene kamere u svom stanu i upotrebljava svoje veštine kako bi saznala ko ih nadzire. Kada shvati da CIA operativac stoji iza njih, ona ga moli da je nauči da bude špijunka u zamenu za njeno ćutanje.

Na kom uređaju ćete gledati film?

Bez obzira na tematiku, zbog performansi koje poseduje i benefita koje može ponuditi, veoma je važan uređaj preko kog gledamo bilo koji sadržaj. Dobar film postaje još bolji ako su slika i ton na visokom nivou, a baš to može ponuditi novi Samsung QLED 8K televizor.

Opremljen naprednim NQ8 AI Gen3 procesorom, važi za vodeći proizvod Samsung najnovije linije televizora i garantuje izuzetan doživljaj gledanja uz kristalno jasne detalje, bez obzira na izvor emitovanja.

Neo QLED 8K ističe najsitnije detalje sa izvanrednom jasnoćom, čime svako gledanje čini izuzetno ugodnim iskustvom. Uz 8K AI Upscaling Pro, ovi filmovi se pretvaraju u prikaz skoro kao u 8K rezoluciji, što omogućava da uživte u detaljima i jasnoći slike koji prevazilaze standardne 4K TV uređaje. Takođe, Real Depth Enhancer Pro dodaje dubinu slike vernu stvarnosti i ostavlja gledaoce bez daha, tako da ćete zasigurno uživati u potpuno novom vizuelnom iskustvu.

Neo QLED 8K omogućuje i precizan zvuk pomoću AI zvučne tehnologije. Ovogodišnji Active Voice Amplifier Pro sada prevazilazi izdvajanje razgovora iz pozadinske buke i garantuje da se svaka reč jasno čuje. Object Tracking Sound Pro takođe obogaćuje zvučni doživljaj jer sinhronizuje zvuk sa akcijom na ekranu i tako stvara dinamičnije i angažovanije iskustvo gledanja.

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin
Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati 7

Još i sa dodatnom veštačkom inteligencijom kojom se ovaj televizor može pohvaliti, a koja se odnosi na AI Customization Mode  koji prilagođava sliku svakoj sceni na osnovi sklonosti korisnika, kao i AI Energy Mode štedi energiju bez kompromisa kad je reč o kvalitetu slike, definitivno je da ćete u svojoj dnevnoj sobi probuditi bioskopsko iskustvo.

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin
Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati 8

Pored vrhunskog kvaliteta, i ovo dobijaš uz veliki ekran

Ukoliko za sebe izabereš Neo QLED 8K, Neo QLED, OLED i QLED 75” ili 85″ Samsung ti poklanja Soundbar, dok te uz UHD 98” čeka poklon The Freestyle 2nd Generation projektor i besplatna dostava i instalacija. Promocija traje do 14.07.2024. godine ili kraće usled isteka zaliha poklona, a sve dodatne infomacije nalaze se na: https://www.samsung.com/rs/offer/make-a-right-move-pick-big-screen/.

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin
Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati 9

Više informacija o ovom uređaju možete pronaći na: https://www.samsung.com/rs/tvs/qled-tv/qn900d-65-inch-neo-qled-8k-tizen-os-smart-tv-qe65qn900dtxxh/.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Upotreba crnih detalja u modernom dizajnu enterijera, Gradski Magazin

Upotreba crnih detalja u modernom dizajnu enterijera

Prilikom uređenja enterijera čak i najsitniji elementi imaju moć da preobraze prostor i unesu željenu …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin