, „Ako popiješ ovaj sok, doživećeš stotu” – i ne nije reklama, Gradski Magazin

„Ako popiješ ovaj sok, doživećeš stotu” – i ne nije reklama

, „Ako popiješ ovaj sok, doživećeš stotu” – i ne nije reklama, Gradski Magazin
„Ako popiješ ovaj sok, doživećeš stotu”, kaže mladić svojoj staroj komšinici, koja odgovara: „Doživela sam stotu i bez tog soka, zar ne?”. Humor i domišljatost su osnova prijateljstva koja briše veliku razliku u godinama i omogućava stogodišnjakinji da zaključi: „Za mene je najbolji deo života starost”.
Ovako ukratko glasi najava za jedan sjajn film u kom su umetnik, slikar i režiser, ima stogodišnjakinju za komšinicu. Odnos ovog čoveka četrdesetih godina i usamljene stare dame sa neverovatnim smislom za humor postepeno postaje veoma prisan. Njihovi razgovori, koji se tokom godina prekidaju i nastavljaju, čine suštinu ovog ličnog, nežnog i iznenađujućeg filma. Mirenje sa neizbežnim prolaskom vremena. Kanal FilmBox Arthouse u subotu od 20h donosi simpatičan i zabavan film pod nazivom „Omsch”.
U petak, 12. aprila, na kanalu FilmBox Plus u 21 h počinje sa emitovanjem prva sezona serije „Transporter”. Diterova prijateljica Trina unajmljuje Frenka u Nici da isporuči prototip motora za Sajam automobila u Parizu. Oni jure ka glavnom gradu Francuske, ali im je za petama plaćeni ubica pod nadimkom Vuk. Na njihovu žalost, prototip emituje GPS signal koji može da se prati.
Nedelja je dan za gejming! Na kanalu Gametoon 14. aprila u 20.15h možete pogledati program koji je prepoznat kao pravi gejming praznik, i to sa nekim od najpopularnijih strimera na svetu. Serija Strim nacija vam nudi priliku da saznate nešto više o naslovima kao što su Hearthstone, Overwatch, Playerunknown’s Battlegrounds ili Minecraft. Uključite se u zabavu koja ne prestaje i poslušajte gomile saveta o tome kako da poboljšate svoje gejmerske veštine!

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto, Gradski Magazin

Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto

Tehnologija se razvija iz dana u dan i pravi je izazov ići u korak sa …

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin