Alternativni rok u Kuglašu, Gradski Magazin

Alternativni rok u Kuglašu

Alternativni rok koji će vas naterati da se pomerate noge i ruke. Moraćete da se prepustite energiji dobre muzike koja će vas nositi.

U subotu 7. marta sa početkom u 21h u Kuglašu, Đušina 5, veče alternativnog roka. Beogradskoj publici će se predstaviti Volt Pop, Drum i Oko Alefa.

VOLT POP je užičko-beogradski sastav, nastao 2013. godine od članova nekadašnjeg benda Continuum. Njihov prvi EP je snimljen i nosi jednostavan naziv “1”. Pojaviće se u narednim mesecima. Prvi singl “3 Fine” izbacili su u septembru prošle godine, kao najavu za ono što dolazi.

rok, Alternativni rok u Kuglašu, Gradski Magazin

DRUM je rok bend nastao 2010. godine. Poreklom iz Požege. Autorskim radom se bavi od osnivanja benda. Krajem 2013. izdali su prvi singl “Parazit” u saradnji sa Samostalnim referentiima.

rok, Alternativni rok u Kuglašu, Gradski Magazin

OKO ALEFA su osnovali Zlatko V. Stevanović i Đorđe Cvijović 2011. godine u Požegi. Nakon dugogodišnjeg eksperimentisanja zvukom, tek u oktobru 2013. godine bend postaje aktivan, ali sada u Beogradu. Promenom dvojice basista i dva pevača, bend se ustalio u trenutnoj postavi: Zlatko V. Stevanović (vokal, gitara), Aleksandar Matović (vokal) Petar Prvulović (bas gitara), Željko Ćirović (vokal, gitara, synth) i Đorđe Cvijović (bubnjevi). Već nakon 3 meseca učestalih proba, bend je počeo da učestvuje na brojnim festivalima autorskih bendova, svirajući isključivo autorske pesme.

rok, Alternativni rok u Kuglašu, Gradski Magazin

Vidimo se!

O Zorica Stojković

Proveri takođe

Irena Vujović, Vujović: Srbija uložila napore da zaštiti Lim od otpada, potrebno angažovanje i susednih država, Gradski Magazin

Vujović: Srbija uložila napore da zaštiti Lim od otpada, potrebno angažovanje i susednih država

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović izjavila je da je u toku koordinisana akcija uklanjanja …

Irena Vujović, Vujović: Insistiramo na poštovanju najviših ekoloških standarda, Gradski Magazin

Vujović: Insistiramo na poštovanju najviših ekoloških standarda

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović prisustvovala je danas sednici skupštinskog Odbora za zaštitu životne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin