, APATINSKA PIVARA DOBILA SERTIFIKAT TOP EMPLOYER 2023., Gradski Magazin

APATINSKA PIVARA DOBILA SERTIFIKAT TOP EMPLOYER 2023.

, APATINSKA PIVARA DOBILA SERTIFIKAT TOP EMPLOYER 2023., Gradski MagazinApatinska pivara je po prvi put dobila dvostruku nagradu Instituta Top Employer odnosno sertifikat „Top Employer Serbia” i „Top Employer Europe” čime se pridružila odabranoj grupi od 2.053 kompanije iz 121 zemlje sveta koje su nosioci ovog značajnog priznanja. Dobijanjem ova dva sertifikata, Apatinska pivara je globalno priznata po svojoj izvrsnosti u praksi sa zaposlenima.

„Stvaranje okruženja za rast naših zaposlenih i razvoj zajednice u kojoj poslujemo su vrednosti koje su ugrađene u našu kulturu poslovanja. Pored priznanja dobijenog na lokalnom nivou, evropski logo na nivou Moslon Coors-a potvrđuje da u našoj celoj kompaniji negujemo kulturu u kojoj cenimo i poštujemo naše razlike i verujemo da su različitost i inkluzija ključ za promovisanje pobedničke timske kulture” – kaže Igor Vukašinović, generalni direktor Apatinske pivare.

Da bi dobila ove dva priznanja, Apatinska pivara je prošla kroz opsežan i rigorozan proces koji je sproveo Institut Top Employer. Ovaj program sertifikuje organizacije na osnovu učešća i rezultata njihove ankete o najboljim praksama ljudskih resursa. Ova anketa pokriva šest domena ljudskih resursa koji se sastoje od dvadeset tema uključujući strategiju brige o ljudima, radno okruženje, razvoj talenata, učenje, različitost i inkluziju, wellbeing i još mnogo toga.

„Izazovna vremena otkrivaju najbolje u ljudima i organizacijama i tome smo bili svedoci u našem Programu sertifikacije Top Employer ove godine gde je primećen izuzetan rezultat sertifikovanih Top Employer kompanija za 2023 godinu. Ovi poslodavci su uvek pokazivali da im je stalo do razvoja i dobrobiti svojih ljudi. Na taj način oni zajednički obogaćuju svet rada” – rekao je ovim povodom David Plink, Izvršni direktor Instituta Top Employer.

Top Employer Institute je globalni autoritet za prepoznavanje izvrsnosti u praksi. Smatra se da sertifikovani najbolji poslodavci pozitivno utiču na živote preko 9,5 miliona zaposlenih širom sveta.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

, Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra, Gradski Magazin

Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra

U srcu Beograda, 22. juna Luka Beograd postala je epicentar ljubitelja muzike, pretvorivši se u …

Jedan komentar

  1. I found this post very interesting and informative. Thank you for sharing your special thoughts with us. My site: okbet online casino

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin