Apatinska, Apatinska pivara otvara vrata za nove pripravnike, Gradski Magazin

Apatinska pivara otvara vrata za nove pripravnike

Apatinska pivara, kao deo globalne mreže pivarske kompanije Molson Coors, otvorila je u ponedeljak, 23. marta, konkurs za prijavljivanje kandidata za novu generaciju pripravnika.

Konkurs će trajati dve nedelje, do nedelje, 5. aprila, a pravo da se prijave imaju svi diplomirani studenti master programa, kao i pojedinci koji su završili studije u poslednjih godinu dana.

Juniorski pripravnički program koji za cilj ima zapošljavanje mladih ljudi traje 18 meseci – u okviru plaćenog programa usavršavanja mladi talenti imaće priliku da prođu kroz sve sektore kompanije kako bi stekli širu sliku o njenom poslovanju i strukturi, ali i naučili više o samom principu rada Pivare. Kroz samostalne projekte, ali i rad sa mentorima, pripravnici će imati odličnu priliku da steknu nova znanja i pokažu veštine kojim raspolažu.

“U vremenu kada mlade osobe imaju veliki problem da dobiju priliku za prvo zaposlenje, Apatinska pivara, kao društveno odgovorna kompanija, nastavlja sa programom edukacije pripravnika. Izabrani kandidati imaće priliku da ovladaju brojnim veštinama i tehnikama rada, ali i mogućnost da nastave da grade karijeru u kompaniji koja je deo multinacionalne mreže. Verujemo da je naš zadatak da znanje i iskustvo kojim raspolažemo prenosimo na mlade talente koji svakako svojim idejama i energijom itekako doprinose radu kompanije.” – ističe Bojana Glogovac, HR direktor/ka Apatinske pivare.

Zainteresovani kandidati imaće mogućnost da se detaljnije upoznaju sa konkursom, kao i da se prijave na sajtu www.yourcareerinbeerstartshere.rs, do nedelje, 5. aprila.

 Iskustva nekih od dosadašnjih pripravnika…

Pre dolaska u Apatinsku pivaru nisam bio upoznat sa procesom proizvodnje piva, ali sam zahvaljujući obuci naučio mnogo – od kuvanja sladovine, fermentacije uz kvasac, pa sve do odležavanja i pakovanja, kao i nezaobilazne kontrole kvaliteta. U toku boravka u Pivari, tim pripravnika je svake nedelje dobijao konkretne zadatke kako bismo jasnije stekli uvid kako izgleda celokupni process proizvodnje piva. Posebno me je oduševio timski rad i odlična koordinacija zaposlenih u svim sektorima, što je i mene navelo da se osećam kao sastavni deo tima koji doprinosi krajnjem cilju – proizvodnji kvalitetnog proizvoda koji oduševljava ljubitelje piva.” – istakao je Miloš Miljanić, pripravnik iz generacije 2013.

Apatinska, Apatinska pivara otvara vrata za nove pripravnike, Gradski Magazin
Miloš Miljanić (Foto:FB), HR specijalista

i dodao: “Nakon završetka programa dobio sam priliku da nastavim sa radom u Apatinskoj pivari, u Sektoru ljudskih resursa, kao HR specijalista, a sada kao Menadžer za regrutaciju. Sada, nakon manje od dve godine, imam priliku da i sam učestvujem u kreiranju projekta za nove pripravnike kroz koji sam i sam prošao.”

Još jedan od pripravnika koji je nastavio rad u Apatinskoj pivari, Rastko Golubović, ne krije koliko mu se promenio pogled na poslovanje već samo nakon prvog meseca rada u kompaniji:

Apatinska, Apatinska pivara otvara vrata za nove pripravnike, Gradski Magazin
Rastko Golubović (Foto: FB)

“Sada kad vidim flašu piva prvo pomislim na vredne radnike koji rade u tri smene, najsavremenija postrojenja koja omogućavaju punjenje 60.000 flaša svakog sata, ali i na rigoroznu kontrolu kvaliteta proizvoda. Zahvaljujući obilasku svih sektora kompanije naučio sam koliko je svaki zaposleni važan za uspešno poslovanje, a zahvalan sam svim kolegama na ravnopravnom tretmanu i što su sa puno pažnje slušali moje predloge i pomagali mi u njihovoj realizaciji.”

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, Kompanija Yanfeng je lider u globalnoj borbi protiv klimatskih promena, Gradski Magazin

Kompanija Yanfeng je lider u globalnoj borbi protiv klimatskih promena

Kompanija Yanfeng kontinuirano se zalaže za sprečavanje klimatskih promena, pa je treći put zaredom od …

, Loptice od pustovane vune – odlične za masažu tela, Gradski Magazin

Loptice od pustovane vune – odlične za masažu tela

Blagodeti vune, kao najboljeg priodnog materijala brojne su zbog lekovitih svojstava vune i njenog uticaja …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin