Astro-fest u „Mikser house-u”, Gradski Magazin

Astro-fest u „Mikser house-u”

Festival Love&Spirit, u saradnji sa Mikser House-om, Vas poziva da učestvujete na prvom Astro Festu koji će se održati 17. maja u Mikser House-u, Karađorđeva 46.

Astro-fest je prvi festival posvećen astrologiji, tumačenjima natalnih karti, raznim vrstama priznatih metoda koje mogu da pomognu u donošenju važnih životnih odluka, biće održan 17. maja, od 12 do 22 časa u „Mikser hausu” (Karađorđeva 46). Posetioci će na štandovima izlagača moći da saznaju pregršt interesantnih stvari, među kojima je savetovanje sa numerologom , da se upute kako kristali mogu da utiču na raspoloženje i da sačuvaju osobu od „loših ljudi”, da saznaju šta im „stoji” u astrološkoj karti i kakav je bio raspored planeta  u trenutku njihovog rodjenja, koji su znak u indijskoj ili nekoj drugoj astrologiji, kako može da im pomogne „ji djing”, a kako grana astrologije koja veruje u karmu.

Poznati astrolozi govoriće o tome koji se znakovi najbolje slažu, ko koga treba da izbegava i o čemu zapravo „govore” planete. Među predavčima su Dušan Veličković, Maja Zejak,  Dragan Milenković,  Tea Milanković,  Dalibor Purhmajer,  Saša Radomirović,  Biljana Rakočević i drugi.

O Zorica Stojković

Proveri takođe

MOJA PRVA KAFA… UPS… PLATA, Gradski Magazin

MOJA PRVA KAFA… UPS… PLATA

Kompanija i ove godine učestvuje u nacionalnom programu Moja prva plata, pružajući šansu ljudima starosti …

BEST Beograd: AIBG – intenzivno studentsko programersko takmičenje 9. i 10. decembra!, Gradski Magazin

BEST Beograd: AIBG – intenzivno studentsko programersko takmičenje 9. i 10. decembra!

Ovog decembra, u noći između 9. i 10. lokalna grupa Udruženja studenata tehnike Evrope, BEST …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin