Autori Dnevnjaka nasmejali region

Izvor: RTV

Autori Dnevnjaka nasmejali region svojim skečom Gde ćete za Novu godinu, koji su mediji preneli kao da je veredostojni prilog

Što je bilo maco i neće ona niđe

Video snimak koji je u prethodna dva dana jedan od najgledanijih u regionu, sa skoro milion pregleda, kreirala je ekipa Dnevnjaka RTV-a, sa idejom da na satiričan način prikažu balkanskog muškarca. Mnogi mediji u Srbiji i Crnoj Gori preneli su deo ankete, ne znajući da je u pitanju skeč. Autor skeča, Đorđije Antić deo je omladinske ekipe Dnevnjaka, satirične emisije koju emitujemo subotom od 17.30. A sad je gost Jutarnjeg programa.

Humoristička emisija “Dnevnjak” nastala je u okviru saradnje Radio – televizije Vojvodine, novosadske Akademije umetnosti i sajta “Tarzanija”. Urednički tim Tarzanije imao je ideju da proširi medijski prostor u okviru kog deluje, a RTV je prepoznala njihov potencijal. U emisiji se na satiričan način obrađuju teme koje zanimaju mlađu populaciju, a sadržaje kreiraju upravo – mladi. Za scenario, kasting listu i glumu odgovorni su urednici “Tarzanije”, njihovi vršnjaci, studenti Akademije umetnosti zaduženi su za produkciju, dok režiju potpisuje rediteljka Radio-televizije Vojvodine Sonja Rakić.

Format “Dnevnjaka” je sličan dnevno – informativnim emisijama: voditelji iz studija najavljuju priloge i intervjuišu goste. Osmišljeno ja da se u 25 minuta, koliko traje emisija, obradi četiri do pet tema kroz priloge, odnosno, skečeve. Pilot emisija, koja je emitovana početkom jula imala je odličan prijem, a nedeljna doza smeha očekuje vas na Prvom programu RTV-a.

Pratite ih na:

https://www.facebook.com/dnevnjak

https://www.youtube.com/channel/UCl2J-Po9njn76sXVLdvvSwg

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, Kompanija Yanfeng je lider u globalnoj borbi protiv klimatskih promena, Gradski Magazin

Kompanija Yanfeng je lider u globalnoj borbi protiv klimatskih promena

Kompanija Yanfeng kontinuirano se zalaže za sprečavanje klimatskih promena, pa je treći put zaredom od …

, Stavite kockicu leda na ovaj deo tela i gledajte kako stres nestaje u trenu, Gradski Magazin

Stavite kockicu leda na ovaj deo tela i gledajte kako stres nestaje u trenu

Rešite se bolova, stresa i problema sa spavanjem. Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, držanje kocke leda …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin