Autori Dnevnjaka nasmejali region

Izvor: RTV

Autori Dnevnjaka nasmejali region svojim skečom Gde ćete za Novu godinu, koji su mediji preneli kao da je veredostojni prilog

Što je bilo maco i neće ona niđe

DNEVNJAK – Gde ćete za Novu godinu?

Facebook stranica “Dnevnjak”: http://www.facebook.com/dnevnjak Scenario i gluma: Miloš Milaković Ðorđije Andrić Damir Jovanović Nataša Mrđa Mladen Mićunović Daniel Ðukić Mihajlo Radivojević Vasilije Glomazić Mihailo Tešić Kamera: Robert Gondi Ivan Milev Stefan Stojanović Zvuk: Aleksandar Užarević David Seleši Svetlo: Branislav Milinković Montaža: Dušan Jocić Muzička produkcija: Miroslav Bako Animacija: Marko Kovačević Živa Stanojević Produkcija: Jelena Nenadov Tijana Ivković Režija: Sonja Rakić Urednik serijala: Stojče Stoleski Javna medijska ustanova “Radio-televizija Vojvodine” (JMU RTV) i Tarzanija.com su isključivi nosioci svih prava u vezi sa emisijom “Dnevnjak”.

Video snimak koji je u prethodna dva dana jedan od najgledanijih u regionu, sa skoro milion pregleda, kreirala je ekipa Dnevnjaka RTV-a, sa idejom da na satiričan način prikažu balkanskog muškarca. Mnogi mediji u Srbiji i Crnoj Gori preneli su deo ankete, ne znajući da je u pitanju skeč. Autor skeča, Đorđije Antić deo je omladinske ekipe Dnevnjaka, satirične emisije koju emitujemo subotom od 17.30. A sad je gost Jutarnjeg programa.

Humoristička emisija “Dnevnjak” nastala je u okviru saradnje Radio – televizije Vojvodine, novosadske Akademije umetnosti i sajta “Tarzanija”. Urednički tim Tarzanije imao je ideju da proširi medijski prostor u okviru kog deluje, a RTV je prepoznala njihov potencijal. U emisiji se na satiričan način obrađuju teme koje zanimaju mlađu populaciju, a sadržaje kreiraju upravo – mladi. Za scenario, kasting listu i glumu odgovorni su urednici “Tarzanije”, njihovi vršnjaci, studenti Akademije umetnosti zaduženi su za produkciju, dok režiju potpisuje rediteljka Radio-televizije Vojvodine Sonja Rakić.

Format “Dnevnjaka” je sličan dnevno – informativnim emisijama: voditelji iz studija najavljuju priloge i intervjuišu goste. Osmišljeno ja da se u 25 minuta, koliko traje emisija, obradi četiri do pet tema kroz priloge, odnosno, skečeve. Pilot emisija, koja je emitovana početkom jula imala je odličan prijem, a nedeljna doza smeha očekuje vas na Prvom programu RTV-a.

Pratite ih na:

https://www.facebook.com/dnevnjak

https://www.youtube.com/channel/UCl2J-Po9njn76sXVLdvvSwg

O Gradski Magazin

Proveri takođe

zdravko čolić, Zdravko Čolić gost na Merlinovom drugom koncertu u Štark areni! VIDEO, Gradski Magazin

Zdravko Čolić gost na Merlinovom drugom koncertu u Štark areni! VIDEO

Još jedan spektakl. Dino Merlin održao drugi uzastopni koncert u srpskoj prestonici, za koji se …

Još niste odlučili kuda za Novu godinu? Aquaworld je idealno rešenje!, Gradski Magazin

Još niste odlučili kuda za Novu godinu? Aquaworld je idealno rešenje!

Ako još uvek imate dilemu gde da provedete novogodišnje praznike, pomoći ćemo vam da “prelomite” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin