Bane, Bane Tomašević zvezda spota koji će sve roditelje baciti u razmišljanje, Gradski Magazin

Bane Tomašević zvezda spota koji će sve roditelje baciti u razmišljanje

Među muzičarima koji ni tokom ovih, za muzičku industriju krajnje izazovnih dana, ne sede skrštenih ruku, sa nestrpljenjem iščekujući povratak živim svirkama i druženju s publikom, jeste i pop pevač Dule Lušin.


On je udružio snage sa koleginicom Sonjom Kocić i momcima iz No Comment benda, te su snimili pesmu “Potraži”, za koju je upravo urađen i spot. I to ne bilo kakav, jer se u njemu pojavljuje jedan od omiljenih srpskih glumaca, Branislav Bane Tomašević. Do saradnje je došlo spontano, nakon čestih susreta u istom studiju gde ovi talentovani ljudi i snimaju. Bane u spotu glumi supruga šarmante Sonje Kocić, a u ulozi i situacijama ovog para, nesumnjivo će se prepoznati mnogi roditelji.

Bane, Bane Tomašević zvezda spota koji će sve roditelje baciti u razmišljanje, Gradski Magazin

Činjenica je da su se tokom protekle godine stvari značajno promenile. Tu smo gde smo, ali pošto imamo odličnu pesmu, nije bilo razloga da čekamo. Kažem odličnu, jer pesma “Potraži” ima i jaku poruku- govori o nama kao roditeljima, otuđenosti među ljudima i deci koja odrastaju zapostavljena od strane roditelja koji dane provode na telefonima, objašnjava Lušin.


Bane, Bane Tomašević zvezda spota koji će sve roditelje baciti u razmišljanje, Gradski Magazin

U skladu sa temom pesme i spota, prve stihove numere otpevao je dečak Luka, čiji je otac, Vuk Matić, član No Comment benda i naš poznati magistar opere ovu numeru i napisao.

O Jelena Filipović

Proveri takođe

EXIT, Odličan start za novo izdanje Exitove diskografske kuće!„Into the Unknown“ Ilije Djokovica i Teye Flow u samo pet dana na čak dve Beatport liste!, Gradski Magazin

Odličan start za novo izdanje Exitove diskografske kuće!„Into the Unknown“ Ilije Djokovica i Teye Flow u samo pet dana na čak dve Beatport liste!

Nakon dva veoma uspešna EXIT Soundscape izdanja, među kojima su „Universe“ koje potpisuju Space Motion …

Exit, EXIT okupio svet u prestonici – preko 10.000 fanova iz 40 zemalja posetilo EXIT Belgrade Takeover!, Gradski Magazin

EXIT okupio svet u prestonici – preko 10.000 fanova iz 40 zemalja posetilo EXIT Belgrade Takeover!

Proteklog vikenda održan je veliki EXIT Belgrade Takeover, koji je uz tri dana programa i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin