, BAOBABY – MEKE DEČIJE CIPELICE OD NAJNEŽNIJE PRIRODNE KOŽE, Gradski Magazin

BAOBABY – MEKE DEČIJE CIPELICE OD NAJNEŽNIJE PRIRODNE KOŽE

Brend koje su razvile četiri mame, idealne za prve dečije korake  

Prvi dečji koraci sigurno su jedan od trenutaka koji sa veseljem iščekuje cela porodica. Tako su i prve dečije cipelice važan deo odrastanja, a mnogi roditelji ih pamte i čuvaju kao jednu od omiljenih uspomena iz tog perioda. Međutim, pored uspomena i estetike, koja je nesporno zadovoljena, važnija je njihova ispravna namena, jer omogućava pravilan razvoj stopala.

, BAOBABY – MEKE DEČIJE CIPELICE OD NAJNEŽNIJE PRIRODNE KOŽE, Gradski Magazin
BAOBABY - MEKE DEČIJE CIPELICE OD NAJNEŽNIJE PRIRODNE KOŽE 3

Ortopedi ističu da je veoma važno kakve se cipelice koriste za prve korake. Kako bi se osigurao prirodan razvoj stopala, najbolje je za dete da počne da hoda bosonogo ili kao da je bosonogo. Slobodan razvoj dečijeg stopala, kakav Baobaby (ci)pelice upravo omogućavaju, od izuzetne je važnosti za usvajanje veština puzanja, balansiranja i hodanja. Za nesputan razvoj stopala važno je da je cipelica prostrana, mekana i fleksibilna, a gazište treba da bude mekano i bez uzdignutog dela za luk stopala, kako bi deca osetila tlo po kojem hodaju, što dodatno razvija i njihove senzorne sposobnosti u ovom uzrastu.

Pelice osvajaju svojom mekoćom, funkcionalnošću i dizajnom. Izrađene su od najmekše prirodne kože koja je prošla nežnu obradu, bez ikakvih hemikalija što ih čini 100% sigurnim za dečiju kožu, čak i za decu sklonu alergijama. Budući da se u njima osećaju potpuno nesputano, kao da su bosonoga, deca ih obožavaju. Ušivena gumica oko gležnja drži cipelice na stopalima, pa roditelji ne moraju brinuti o skidanju cipelica s nožica, a tanki, neklizajući kožni đon omogućava detetu da oseti tlo po kom hoda, što je od izuzetne važnosti za usvajanje i savladavanje veštine hodanja. Iako su izuzetno mekane, (ci)pelice su jako izdržljive. Deca ih dugo i rado nose, jer se tokom nošenja u potpunosti prilagođavaju njihovom stopalu.

Cipelice mogu biti klasične, balerinice, sandalice ili mokasine, baš kao Baobaby cipelice, koje nam stižu u ta 4 najpopularnija, različita modela. Uvereni smo da će brojni roditelji, bake i deke, prijatelji i rodbina između velikog broja dezena pronaći baš onaj koji odgovara njihovom detetu. Svi navedeni modeli deo su odlične ponude specijalizovanih trgovinskih lanaca za najmlađe, a koliko su poznate govori činjenica da se njihov naziv „pelice“ pretvorio u sinonim za zdravu dečiju obuću koja svojim slatkim i drugačijim dizajnom oduševljava najmlađe a, još više, roditelje.

Baobaby cipelice napravile su veliki poslovni iskorak i iz firme “Mea Gea”, u okviru koje su 4 mame razvile Baobaby brand, prešle su pod okrilje kompanije “Mikroedra” – poznatog regionalnog distributera renomiranih brandova dečije opreme. “Mikroedra” Baobaby cipelice uvodi u novu fazuplasirajući ih na zahtevno evropsko i regionalno tržište. “Mikroedra” je poznata po tome što na tržište donosi vrhunske inovativne proizvode i što svojim edukativnim delovanjem na bolje menja roditeljstvo i životni stil novih porodica. BeSafe autosedištima već 14 godna promoviše sigurnost, ali je prva predstavila regionu najsigurniju vožnju dece u suprotnom smeru. Promocijom Ergobaby brenda i nošenja ističe se važnost bolje povezanosti i kognitivni razvoj dece. MODU kockama uvodi koncept aktivne i kretivne igre za najmanje, a s novim brandom Softtub donosi na tržište novitet vertikalnog kupanja bebica, koje je u položaju kao u majčinoj utrobi.

(FOTO: Neda Zubović Mihaljević) 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Samsung proširuje portfolio nosivih uređaja, za napredno iskustvo praćenja zdravlja svih korisnika, Gradski Magazin

Samsung proširuje portfolio nosivih uređaja, za napredno iskustvo praćenja zdravlja svih korisnika

Samsung Galaxy Watch7 i Galaxy Watch Ultra omogućavaju nova, inteligentna iskustva praćenja zdravlja, i daju …

, Galaxy Buds3 Pro donose unapređen zvuk i komunikaciju zahvaljujući inovativnim AI specifikacijama, Gradski Magazin

Galaxy Buds3 Pro donose unapređen zvuk i komunikaciju zahvaljujući inovativnim AI specifikacijama

Galaxy Buds3 serija – proširenje povezanog iskustva kroz Galaxy AI Serija Galaxy Buds3 donosi novo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin