„Bazar mama preduzetnica“ u Delta City, Gradski Magazin

„Bazar mama preduzetnica“ u Delta City

40 mama preduzetnica predstaviće posetiocima Delta City svoje ručno rađene proizvode i kompanije

I ove godine atrijum Delta City-ja biće dobro poznata stanica tradicionalne manifestacije „Bazar mama preduzetnica“, koji će po četvrti put biti organizovan u subotu, 28. februara. U okviru izložbeno-prodajne manifestacije, posetiocima Delta City-ja svoje ručno rađene proizvode i kompanije predstaviće više od 40 mama preduzetnica.

Pelene od bambusa, edukativne ekološke igračke, ručno izrađeni sapuni, nameštaj za lutke, slatkiši, unikatni nakit i dekorativni predmeti – samo su deo ponude mama preduzetnica, u okviru ovogodišnjeg Bazara.

Delta, „Bazar mama preduzetnica“ u Delta City, Gradski Magazin

Cilj manifestacije je predstavljanje mama preduzetnica i njihovih kompanija javnosti, ali i da se motivišu druge mame da započnu sopstveni biznis. Posetioci će imati priliku da upoznaju ove hrabre mame i da čuju iz prve ruke šta ih je motivisalo da pokrenu posao, koji su izazovi na koje su nailazile i šta je to što ih motiviše u poslu.

Sonja Dakić, mama kreatorka „DajDaj“ ekoloških pelena od bambusa svake godine učestvuje na Bazaru mama preduzetnica u Delta City-ju. Sonja kaže da uopšte nije lako biti mama preduzetnica jer to zahteva puno truda, rada i odricanja, ali da sa druge strane omogućava slobodu u organizaciji poslovnih i porodičnih obaveza: „Bazar je idealna prilika za mame koje tek pokreću svoj biznis da upoznaju druge mame preduzetnice, da dobiju savete i smernice, ali i da vide da se istrajnost i upornost isplati. Priča o „DajDaj“ pelenama kreće sa rođenjem moje ćerke. U potrazi za onim što je najbolje za nju, saznala sam za platnene pelene, ali sam jako teško dolazila do njih. Tada sam zajedno sa kumom odlučila da ih mi sami proizvodimo i pokrenule smo priču o pelenama od bambus vlakana.“

Bazar će biti otvoren za posetice šoping-mola od 10 do 22 časa. Dođite da upoznate i podržite ove hrabre i uspešne mame!

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Milka pokreće veliku nagradnu igru OMILJENI MILKA UKUS, Gradski Magazin

Milka pokreće veliku nagradnu igru OMILJENI MILKA UKUS

Milka, jedan od najpoznatijih svetskih brendova čokolade, poziva vasda učestvujete u velikoj nagradnoj igri pod …

Modne istorijske priče iz srca grada, Gradski Magazin

Modne istorijske priče iz srca grada

 Malo ko danas zna, kada prolazi ulicom Kneza Mihaila u Beogradu, da su neke od …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin