Belgrade Foam Fest, Belgrade Foam Fest: “Osmo” svetsko čudo, Gradski Magazin

Belgrade Foam Fest: “Osmo” svetsko čudo

“Osmo” svetsko čudo na Belgrade Foam Fest-u!

Ozvučenje koje do sada nije instalirano nigde u svetu, osim na jednom događaju prošle nedelje u Dubaiju, stiže večeras u Beograd, za potrebe predstojećeg, sedmog po redu Belgrade Foam Festa! Renomirani engleski proizvođač “Funktion – One” poznat po najkvalitetnijem i najsofisticarnijem zvuku na svetu, proizveo je novu generaciju ozvučenja, a “Evolution 6 plus” ili “osmo svetsko čudo”, kako su ga nazvali proizvođači, baciće u senku svo svetsko ozvučenje do sada proizvedeno.
Do poslednjeg momenta vodila se “borba” da li će ozvučeje dobiti festival koji se sledeće nedelje održava u Portugalu, ili Foam Fest, a kako “Evolution 6 plus” stiže u Beograd, publika na Savskom jezeru imaće priliku da uživa u bukvalno savršenom zvuku.
Belgrade Foam Fest, Belgrade Foam Fest: “Osmo” svetsko čudo, Gradski Magazin
-Svima onima koji vole muziku, festivale i dobar provod, ozvučenje je među najbitnijim stavkama, tako je i nama bilo jako bitno da zvuk ove godine dovedemo do savršenstva, kažu iz organizacije.
Inače, festival će trajati od 27-31. avgusta, tačnije dan duže nego štoje prvobitno bilo planirano, a među 250 učesnika nalaze se i najveće zvezde svetske tehno scene.
Komplet karata za sve dane festivala košta 3000 dinara, a trenutno je na snazi i trodnevna akcijska prodaja jednodnevnih karata, i to po ceni od 1800 dinara za četvrtak,  odnosno 1000 dinara za ostale dane festivala.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

MOJA PRVA KAFA… UPS… PLATA, Gradski Magazin

MOJA PRVA KAFA… UPS… PLATA

Kompanija i ove godine učestvuje u nacionalnom programu Moja prva plata, pružajući šansu ljudima starosti …

BEST Beograd: AIBG – intenzivno studentsko programersko takmičenje 9. i 10. decembra!, Gradski Magazin

BEST Beograd: AIBG – intenzivno studentsko programersko takmičenje 9. i 10. decembra!

Ovog decembra, u noći između 9. i 10. lokalna grupa Udruženja studenata tehnike Evrope, BEST …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin