Warning: getimagesize(https://gradskimagazin.rs/wp-content/uploads/2014/11/Beograd-na-vinu1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/plugins/blog2social/includes/Meta.php on line 215
BELGRADE WINE & DINE
Najnovije Vesti
BELGRADE WINE & DINE, Gradski Magazin

BELGRADE WINE & DINE

BELGRADE WINE & DINE: “BEOGRAD NA VINU” 29. I 30. NOVEMBRA

Manifestacija koja se realizuje u saradnji Wine Jam-a i Mikser House-a, je nastala je sa idejom da vinsku i „gourmet“ kulturu približi i učini dostupnom urbanoj publici, umreži vinare i gastronome, prikaže posebnosti regionalne gastronomske i vinske ponude i pretvori Savamalu u pravo hedonističko carstvo mirisa i ukusa. Svi ljubitelji I poznavaoci vina, imaće priliku da se bliže upoznaju sa ovim napitkom i da uživaju u aktuelnim gastronomskim specijalitetima. Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa ponudom oko 50 različitih izlagača iz zemlje i regiona, vinarija, renomiranih restorana i kulinara, kao i da učestvuju u brojnim gastronomskim i vinskim radionicama, prezentacijama i predavanjima. Jednodnevna karta za festival Belgrade Wine & Dine je 500 dinara. Karte za gastro i vinske radionice, u koje ulazi i cena jednodnevne karte za festival, su u pretprodaji na svim prodajnim mestima Gigs Tix-a, a cena zavisi od odabrane radionice.

BELGRADE WINE & DINE, Gradski Magazin

Sve aktuelnosti o drugom Belgrade Wine & Dine festivalu možete pratiti preko FB stranica:

facebook.com/winejamming
facebook.com/mikser.belgrade

Kao i na twiiter nalozima:

twitter.com/MIKSERBEOGRAD
twitter.com/Wine_Jam
#JaPijemVino #BeogradNaVinu

Wine Jam je nastao u Beogradu a prvi put se dogodio 25.maja 2013 u beogradskom klubu Krug u Savamali. Tada je po prvi put predstavljen novi koncept vinskog događaja koji je orjentisan najviše ka urbanoj publici ali i svim ostalim ljubiteljima vina. U prvom planu je doživljaj i pozitivno iskustvo posetilaca. Dobra atmosfera, muzika i zabava stvaraju ambijent gde se ljudi na opušten način upoznaju sa vinima i uživaju u njima. Wine Jam je specifičan i po originalnoj komunikaciji kao i brojnim kreativnim kampanjama koje za cilj imaju širenje vinske kulture i pomeranje granica vinskog sveta. Još jedan od zadataka je približavanje vinara i vinske publike. Takođe, Wine Jam je po prvi put kod nas stavio u fokus domaće proizvođače vina od autohtonih sorti što je brzo uticalo i na mnoge druge aktere naše vinske scene da toj temi posvete pažnju. U tom pravcu će se značajan deo aktivnosti odvijati i u budućnosti. Do sada je održano deset događaja od Beograda preko Zagreba do Ljubljane a u planu su i dalje destinacije. Naredni događaji su u Rovinju i Zagrebu.

O Bojana Djurovic

GiO urednica, mail: bojana.djurovic@gradskimagazin.rs

Proveri takođe

Milica Jević Drndarević: “Stara planina me je pripremila za nove radne pobede”!, Gradski Magazin

Milica Jević Drndarević: “Stara planina me je pripremila za nove radne pobede”!

Milica Jević Drndarević, prva solistkinja Narodnog pozorišta u Beogradu iskoristila je slobodno vreme za odmor …

Crne Gore, Postoje četiri načina da dođete do Crne Gore, a evo koji je najbolji od njih!, Gradski Magazin

Postoje četiri načina da dođete do Crne Gore, a evo koji je najbolji od njih!

Vodič kako stići do mora. Crna Gora je u subotu u ponoć otvorila granice za …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.