, Belgrade Youth Fair 2022 –  Najveći karijerni događaj za mlade u regionu održaće se 20. i 21. aprila, Gradski Magazin

Belgrade Youth Fair 2022 – Najveći karijerni događaj za mlade u regionu održaće se 20. i 21. aprila

, Belgrade Youth Fair 2022 –  Najveći karijerni događaj za mlade u regionu održaće se 20. i 21. aprila, Gradski MagazinU Srbiji će se 20. i 21. aprila održati osmi po redu Belgrade Youth Fair, najveći karijerni događaj u regionu. I ove godine će biti organizovan u interaktivnom online formatu, a mladi će imati priliku da se povežu sa mnogobrojnim poslodavcima i tako sebi obezbede praksu ili zaposlenje, ali i steknu mnogobrojna znanja za koja će dobiti besplatan sertifikat. Program će trajati od 10 do 17 časova, a činiće ga sajamski i konferencijski deo.

Cilj ove manifestacije jeste povezivanje mladih sa poslodavcima, kompanijama i institucijama, kao i pružanje prilike da, u okviru besplatnih predavanja, radionica i edukacija, prošire svoja znanja iz različitih sfera, ali i da se upoznaju sa načinom funkcionisanja najuspešnijih kompanija u regionu i čuju kako izgleda biti deo takvog tima.

Sve učesnike očekuju i simulacije razgovora za posao, saveti kako da napišu svoj CV i mnogobrojne mogućnosti za praksu ili posao kod najboljih poslodavaca u Srbiji.

„Sa zadovoljstvom pripremamo osmi po redu Belgrade Youth Fair, a ove godine sve učesnike događaja očekuju mnogobrojni programi praksi i zapošljavanja koje poslodavci i dalje nude, uprkos trenutnoj situaciji u kojoj se nalazimo. Svi prisutni će moći da učestvuju na mnogobrojnim aktivnostima koje pripremamo za njih, ali i da direktno komuniciraju sa menažerima za zapošljavanje najvećih kompanija. Ove godine se očekuje još veći broj različitih poslodavaca, pa će biti i više šansi za pronalazak prakse/posla i učenja novih veština“, istakao je Miloš Čevizović, direktor projekta.

Neke od tema konferencijskog dela projekta koja će držati najveći stručnjaci iz kompanija učesnica će biti:

  • Kako tražiti posao i kako se pripremiti za intervju;
  • Kako izabrati pravog poslodavca;
  • Karijerni put uspešnih ljudi;
  • Kako pronaći idealan posao;
  • Marketing i HR trendovi, biznis, informacione tehnologije.

Takođe, neki od poslodavaca koji očekuju sve učesnike su: Mercator, Heineken, PepsiCo, Nestle, BlackRock, IKEA, Bosch, Moravacem, JTI, Erste banka, Bambi, UniCredit, Nelt, Frikom, Phoenix Grupa, Lilly, PwC, otp banka, Milšped, Froneri…

Studenti i diplomci, kao i svi ostali koji traže novi posao, već sada mogu da se prijave za događaj i da pošalju svoje radne biografije za praksu/posao putem sajta www.youthfair.rs/prijavi-se/

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin