Belgrade Youth Fair 2023 – 20. i 21. aprila održaće se najveći karijerni događaj za mlade u regionu

Belgrade Youth Fair, Belgrade Youth Fair 2023 –  20. i 21. aprila održaće se najveći karijerni događaj za mlade u regionu, Gradski MagazinU Srbiji će se 20. i 21. aprila održati deveti po redu Belgrade Youth Fair, najveći karijerni događaj za mlade u regionu. Ove godine će biti organizovan u hibridnom formatu – u Cineplexx Ušće ali i online. Mladi će i ove godine imati priliku da se povežu sa mnogobrojnim poslodavcima i tako sebi obezbede praksu ili zaposlenje, ali i steknu mnogobrojna znanja za koja će dobiti besplatan sertifikat. Program će trajati od 10 do 16 časova, a činiće ga sajamski i konferencijski deo.

Cilj ove manifestacije jeste povezivanje mladih sa poslodavcima, kompanijama i institucijama, kao i pružanje prilike da, u okviru besplatnih predavanja, radionica i edukacija, prošire svoja znanja iz različitih sfera, ali i da se upoznaju sa načinom funkcionisanja najuspešnijih kompanija u regionu i čuju kako izgleda biti deo takvog tima.

Sve učesnike koji posete događaj očekuju i simulacije razgovora za posao, profesionalno fotografisanje za CV i mnogobrojne mogućnosti za praksu ili posao kod najboljih poslodavaca u Srbiji.

„Ove godine Youth Fair konferencijski deo, ali i sve dodatne aktivnosti, vraćamo da budu uživo i to na jednom od najpopularnijih mesta za mlade u Cineplexx Ušče, dok će sajam poslova i praksi kao prethodne tri godine biti u online formatu, kako bismo omogućili mladima iz cele Srbije da sa lakoćom mogu da učestvuju i pristupe mnogobrojnim programima praksi i zapošljavanja. Svi prisutni će moći da učestvuju na mnogobrojnim aktivnostima koje pripremamo za njih, ali i da direktno komuniciraju sa menadžerima za zapošljavanje najvećih kompanija. Ove godine se očekuje još veći broj različitih praksi i poslova, pa će biti i više šansi za pronalazak idealne karijere za sve mlade“, istakao je Miloš Čevizović, direktor projekta.

Neke od tema konferencijskog dela projekta koja će držati najveći stručnjaci iz kompanija učesnica će biti:

  • CEO panel diskusija – Saveti generalnih direktora za mlade;
  • Kako tražiti posao i kako se pripremiti za intervju;
  • Karijerni put uspešnih ljudi;
  • Kako pronaći idealan posao;
  • Marketing i HR trendovi, biznis, informacione tehnologije.

Takođe, neki od poslodavaca koji očekuju sve učesnike su: Banca Intesa, Heineken, IKEA, PepsiCo, Nestle, Moravacem, JTI, Froneri, Erste, Nelt, PwC, otp banka, Milšped, SportVision, Brose…

Studenti i diplomci, kao i svi ostali koji traže novi posao, već sada mogu da se prijave za događaj i da pošalju svoje radne biografije za praksu/posao putem sajta www.youthfair.rs/prijavi-se/

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin