Najnovije Vesti
Benedikt Kamberbeč se oženio, Gradski Magazin

Benedikt Kamberbeč se oženio

IZVOR:RTS

Poznati Šerlok se oženio u krugu porodice i prijatelja

Samo mesec dana nakon objavljivanja lepih vesti da će postati roditelji, poznati glumac Benedikt Kamberbeč i njegova izabranica Sofi Hanter zavetovali su se na večnu ljubav. Venčanje je održano na ostrvu Vajt, u Engleskoj, u krugu najbliže porodice i prijatelja.

Među zvanicama bio je Benediktov kolega iz serije Šerlok, poznati glumac Endrju Skot koji u seriji glumi Morijartija pa se našalio na račun svog odnosa sa Benediktom u seriji Šerlok: „Mislim da me Benedikt neće pitati da budem kum njegovom detetu, ja sam njegov zakleti neprijatelj“.

Među 40 zvanica, našao se i poznati glumac Tom Hidlston, a Martin Frimen koji u seriji glumi Votsona, nije prisustvovao ceremoniji, mada se očekivalo da će on biti venačni kum. Iako je par nastojao da venčanje sačuva od očiju javnosti, fotografije sa privatne ceremonije su ipak dospele do javnosti. Par je svoju veridbu ozvaničio u novembru prošle godine, tradicionalnim oglasom na za to predviđenim stranama lista Tajms. Tom prilikom Kamberbeč je rekao da se odlučio na takav, za Britance tipičan potez, jer bi to učinio i da nije poznati glumac.

Kamberbeč je takođe u trci za Oskara, u kategoriji za najboljeg glumca zahvaljujući ulozi Alana Tjuringa u Igri kodova, a dodela je zakazana za sledeći vikend.

O Zorica Stojković

Proveri takođe

Situacija „svega mi je preko glave“ može iznedriti vašu najveću pobedu, Gradski Magazin

Situacija „svega mi je preko glave“ može iznedriti vašu najveću pobedu

U engleskom jeziku postoji reč, „overwhelm“ koja opisuje ono stanje kada smo preplavljeni stresom, anksioznošću, …

ŽARIŠTE: KORONA JE PODIVLJALA POSLE ŽURKE NA SPLAVU HOT MESS, Gradski Magazin

ŽARIŠTE: KORONA JE PODIVLJALA POSLE ŽURKE NA SPLAVU HOT MESS

Kada su svi mislili da je virus Covid-19 u Srbiji zaustavljen, menadžment beogradskog splava Hot …

Leave a Reply

Your email address will not be published.