Najnovije Vesti
Beograđanin u Koloradu zaustavljen zbog telefoniranja u kolima, a sada mu preti 48 GODINA ROBIJE, Gradski Magazin

Beograđanin u Koloradu zaustavljen zbog telefoniranja u kolima, a sada mu preti 48 GODINA ROBIJE

Nenad Steljić (30) sa Novog Beograda, uhapšen je u petak u Koloradu kada je policajcu koji ga je zaustavio zbog gledanja u telefon ponudio nekoliko kilograma marihuane!


Steljić, koji živi u Čikagu u Americi sa poslovnom vizom, u petak popodne zaustavljen je kod Jute nakon što ga je pripadnik policijske patrole iz Kolorada video kako se javlja na svoj mobilni telefon i piše poruke dok vozi, piše američki “Dejli Sentinel”.

Policajac je u svom izveštaju napisao da se iz Staljićevog automobila osećao “prejak miris sirove marihuane i osveživača vazduha”.

Na pitanje koliko marihuane ima u vozilu, Steljić, koji se kako je uputio ka prijateljima od Kalifornije do Denvera, rekao da nema ništa.

Kada je policajac istakao miris, Steljić mu se “izvinio i rekao da je marihuanu pušio ranije u kolima”.

Policajac je pretresao njegov terenac i pronašao šest velikih crnih torbi za smeće u kojima su bile manje vakuumirane kesice marihuane, koje su težile oko 70 kilograma!

Steljić je u jednom trenutku rekao policajcu da je sam uzgajao biljku u San Francisku i da je prevozi ili u Čikago ili u Njujork.

Srbin je policajca zatim pitao da li i dalje snima njihov razgovor.

– Rekao sam gospodinu Steljiću da snimam, na šta mi je on rekao “Zašto ne isključiš to?” On je potom rekao “Ostaviću ti nekoliko kilograma marihuane i onda možeš da me pustiš da odšetam” – piše u izveštaju ovog policajca.

Steljić se suočava sa krivičnim delima podmićivanjem, kao i posedovanjem marihuane sa namerom da se distribuira. Ako bude osuđen za posedovanje, u zatvoru može biti 32 godine. Ako bude osuđen za podmićivanje, mogao bi da bude osuđen na četiri do 16 godina zatvora.

On se pojavio u Okružnom sudu Mesa u ponedeljak, gde je sudija naredio da ostane u pritvoru, umesto da plati kauciju od 25.000 dolara u kešu.

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

nova PRAVILA za putovanja, Novi soj VIRUSA- nova PRAVILA za putovanja!, Gradski Magazin

Novi soj VIRUSA- nova PRAVILA za putovanja!

Putnici za Australiju moraće da pokažu negativni test na kovid 19 pre nego što uđu …

APOTEKE, DEŽURAJU SAMO APOTEKE: Prvog dana 2021. prodavnice i tržni centri biće zatvoreni, Gradski Magazin

DEŽURAJU SAMO APOTEKE: Prvog dana 2021. prodavnice i tržni centri biće zatvoreni

Prvi dan nove 2021. godine biće neradan za uslužne, ugostiteljske i trgovinske objekte širom prestonice, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.