Beogradnoću, Beogradnoću organizuje žurku u klubu Mr. Stefan Braun, Gradski Magazin

Beogradnoću organizuje žurku u klubu Mr. Stefan Braun

Ne propustite: Beogradnoću organizuje žurku u klubu Mr. Stefan Braun.

U petak, 20. marta u klubu Mr. Stefan Braun.  održaće se prva u nizu žurki The Best of Belgrade 001, u sklopu velike strategije Beogradnoću  koja promoviše beogradski noćni život kao srpski izvozni brend i specifičnosti po kojima je prepoznatljiva naša metropola. Prva žurka posvećena je lepoti Beograđanki i biraćemo zaštitno lice Belgrade Nightlife, koje će narednih šest meseci promovisati noćni život u našem gradu.

Nakon zbira glasova prva dva žirija: FB glasača i medija, na samoj žurci trećem žiriju će se predstaviti 30 najlepših devojaka, a pobednicu će izabrati tročlani celebrity žiri koji čine Nikola Rađen, Vlada Vuksanović i Nikolija. Osim izgleda, kod devojaka će se ocenjivati inteligencija  ali i veština komunikacije.

Beogradnoću, Beogradnoću organizuje žurku u klubu Mr. Stefan Braun, Gradski Magazin
Miloš Nikitović

Kontaktirali smo jednog od organizatora “TheBest of Belgrade 001” žurke, Miloša Nikitovića, koji je za Gradski magazin izjavio sledeće:

“Nakon dugoročne saradnje portala Beogradnoću sa beogradskim klubovima i kafanama, prepoznali smo izvozni potencijal noćnog života u Beogradu. Ova žurka, kojoj će između ostalog prisustvovati razne poznate ličnosti ali i gosti iz iznostranstva, prva je u nizu žurki, koje će u narednom periodu organizovati. Cilj nam je da ovim putem, promovišemo duh Beograda, i lepotu njegovog noćnog provoda, kako bismo od njega napravili turističku atrakciju i privukli goste iz raznih zemalja”.

Nikitović je dodao da će žiri, koji će te večeri izabrati zaštitno lice Belgrade Nightlife, osim izgleda, ocenjivaće se i komunikacijske veštine, obrazovanje i znanje. Žurci će prisustvovati veliki broj ličnosti iz javnog života kao i gostiju iz regiona: Slovenije, Hrvatske, Bosne i Makedonije. Broj mesta je veoma ograničen, zato požurite da rezervišete putem našeg call centra i tako obezbedite svoje prisustvo na ovom događaju.

Beogradnoću organizuje žurku u klubu Mr. Stefan Braun, Gradski Magazin
Pripreme u toku….

Beogradnocu.com je portal koji aktivno promoviše noćni život u našoj prestonici, kao jedinstven izvozni proizvod, najmenjen domaćem i stranom tržištu. Sajt je osmišljen tako da vizuelno dočarava stil beogradskog noćnog života, kvalitetnim fotografijama iz svih klubova, kafana i kafića koji nude koncept noćnog provoda, u vidu najava događaja i izveštaja sa terena. Osim bogate galerije fotografija na kojima su uhvaćeni vrlo konkretni fragmenti onoga što se prethodnu noć dešavalo u svim objektima u Beogradu, fotografije su i precizno osmišljen product placement prostor, kao i specifičan najavni klupski roll. Tim od preko 20 fotoreportera svakodnevno prati noćni život u Beogradu, prema programu klubova i kafana. Fotografije sa terena obrađuju se iste večeri, tako da se i galerije postavljaju u toku noći i dostupne su na sajtu za pregled.

O Bojana Djurovic

GiO urednica, mail: bojana.djurovic@gradskimagazin.rs

Proveri takođe

Za primer celoj Srbiji: Gradska uprava Čačka gradi poverenje kroz direktan kontakt sa građanima!, Gradski Magazin

Za primer celoj Srbiji: Gradska uprava Čačka gradi poverenje kroz direktan kontakt sa građanima!

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović kraj meseca uvek koristi kako bi organizovao prijem za građane, te …

Raznolikost nogara za upotpunjen prostor, Gradski Magazin

Raznolikost nogara za upotpunjen prostor

Elegancija u enterijeru je često skrivena u detaljima, a suptilnu eleganciju na najbolji način u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin