BEOGRADSKI NOVOGODIŠNjI FESTIVAL, Gradski Magazin

BEOGRADSKI NOVOGODIŠNjI FESTIVAL

CENTAR NOVOGODIŠNjE ZABAVE

Nova i jedinstvena manifestacija na kalendaru zimskih zabavnih događaja našeg glavnog grada, BEOGRADSKI NOVOGODIŠNjI FESTIVAL, biće održana od 18. do 30. decembra 2015. godine na Beogradskom sajmu.

Kao najlepši uvod u praznično slavlje, BEOGRADSKI NOVOGODIŠNjI FESTIVAL predstavljaće centralno mesto najkvalitetnijih novogodišnjih sadržaja: zabave i druženja, klizališta, koncerata, predstava, zabavnih programa za decu, kao i kupovine poklona i robe široke potrošnje po prazničnim cenama. Ulaz za sve posetioce je besplatan.

Manifestacija u organizaciji Grada Beograda, Turističke organizacije Beograda, Beogradskog sajma, Dečjeg Kulturnog centra Beograd i Centra Beogradskih Festivala (CEBEF), proizvod je ideje da se sinergijom sadržaja kreira događaj po meri čoveka u 21.veku, koji će popularizovati pozitivne sisteme vrednosti u društvu i tradicionalnim vidovima zabave dati novu dimenziju.

BEOGRADSKI NOVOGODIŠNjI FESTIVAL sa očekivanom posetom od 200.000 ljudi za 13 dana nastavlja tradiciju Novogodišnjeg vašara koji je decenijama bio simbol novogodišnje zabave.

Kreiranje novog i prepoznatljivog događaja takođe otvara mogućnost da u budućnosti ovaj festival bude privlačan i inostranim gostima i time doprinese pozicioniranju Beograda kao atraktivne turističke destinacije. Prema istraživanjima, raznovrsne manifestacije najveći su motiv inostranim turistima za dolazak u našu zemlju.

Najsadržajniji regionalni novogodišnji spektakl ponudiće zonu zabave sa velikim luna-parkom i adrenalinskim avanturama u Hali 1, dok će se u Hali 2 na nivou C odvijati raznovrsni dečji programi koje će voditi umetnici sa iskustvom u radu sa decom, Leontina, Minja Subota, Slobodan Boda Ninković, Milorad Mandić-Manda i Predrag Vuković- Peđolino; U Hali 2 i Hali 1A biće ponuđen veliki izbor robe široke potrošnje i omiljenih brendova; U hali 4 održavaće se Festival piva, proveren provod uz degustaciju raznovrsnih ukusa.

Zonu zabave upotpuniće Ledeni atrijum u Hali 2 i klizalište koje će, za sve ljubitelje ledenog sporta, decu, tinejdžere i njihove roditelje, biti otvoreno duže od dva meseca, od 1. decembra 2015. do 10. februara 2016. godine.

Poput svetskih metropola koje se tokom praznika pretvaraju u nestvarne prizore iz najlepših bajki, i grad Beograd i prostor Beogradskog sajma, tokom BEOGRADSKOG NOVOGODIŠNjI FESTIVALA, biće ukrašeni raskošnim novogodišnjim ukrasima i svetiljkama i dekorisanim jelkama.

Beogradski sajam će se potruditi da svojim kapacitetima ponudi Beograđanima i gostima Beograda mesto i atmosferu u kojoj će moći da provedu nezaboravne trenutke druženja i opuštanja sa porodicom i prijateljima – BEOGRADSKI ZIMSKI FESTIVAL.

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

Raznolikost nogara za upotpunjen prostor, Gradski Magazin

Raznolikost nogara za upotpunjen prostor

Elegancija u enterijeru je često skrivena u detaljima, a suptilnu eleganciju na najbolji način u …

MOJA PRVA KAFA… UPS… PLATA, Gradski Magazin

MOJA PRVA KAFA… UPS… PLATA

Kompanija i ove godine učestvuje u nacionalnom programu Moja prva plata, pružajući šansu ljudima starosti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin