Besplatan festival u Domu omladine Beograd, Gradski Magazin

Besplatan festival u Domu omladine Beograd

Kulturni vodič: Besplatan festival u Domu omladine Beograd

Udruženje „Kult i više“ i Dom omladine Beograda organizuju 13. januara od 20 sati veliki besplatni muzički festival

Ideja festivala je „da se prikaže evolucija muzike od džeza i fanka, preko hip-hopa, panka, rok i metal muzike, do eletronike“, navodi se u saopštenju.

Prvi će u sali „Amerikana“ nastupiti mladi džez kvartet “Evidence”, zatim bend “Quaterbuzz”, pa rege grupa „Aman zaman“, hip hop grupe „Psihoaktiv trip“, „Mentalna korekcija“, pank-rok bend “Sextasy”, kao i grupe “Loud” i “Dot the Eye” i “Freaky Fight for Freedom” i “Void Inn”. Posle toga za muziku će biti zaduženi di-džejevi “True Thin” i “Subvice”. Svi oni koji žele da prisustvuju koncertu treba da se prijave na zvaničnoj Fejsbuk stranici, da lajkuju stranicu i prate na Tviteru.

U prostoru DOB-a će u periodu od 9. do 18. januara biti organizovan i „Bioskop za Dž“ u okviru koga će posetioci svakog dana od 19 časova moći besplatno da pogledaju najnovija domaća i inostrana filmska ostvarenja. Ulaz je u potpunosti slobodan i nije potrebna rezervacija niti preuzimanje propusnica a detaljnije informacije o filmovima nalaze se na sajtu DOB-a: www.domomladine.org/filmovi/zimski-bioskop-na-raspustu-za-dz/.

Kako je saopšteno, „Bioskop za Dž“ je deo programa manifestacije „Raspust za Dž“, a učenike i studente očekuje i mnoštvo besplatnih radionica za koje zainteresovani trebaju obavezno da se prijave putem mejla radionice@domomladine.org.

O Jelena Filipović

Proveri takođe

JELENA ROZGA, JELENA ROZGA U ŠTARK ARENI: Dugoočekivani koncert regionalne muzičke zvezde!, Gradski Magazin

JELENA ROZGA U ŠTARK ARENI: Dugoočekivani koncert regionalne muzičke zvezde!

Skymusic Entertainment Grupa sa ponosom predstavlja koncert jedne od najvećih regionalnih zvezda, Jelene Rozge, koja …

princ, Osvaja Evropu brže od Osmanlija: Otkrivamo delić fenomenalne koreografije srpskog Princa!, Gradski Magazin

Osvaja Evropu brže od Osmanlija: Otkrivamo delić fenomenalne koreografije srpskog Princa!

Stefan Zdravković Princ svakim svojim potezom opravdava status favorita na ovogodišnjem izboru za srpskog evrovizijskog …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin