Besplatan ulaz, Besplatan ulaz na Foam Fest, Gradski Magazin

Besplatan ulaz na Foam Fest

Besplatan ulaz poslednjeg dana festivala

Usled izmene u satnici poslednjeg dana festivala  odnosno 30-og avgusta , organizacioni tim je odlučio da obraduje posetioce Foam Fest-a , tako da će ulaz do 20 časova, odnosno do zatvaranje festivala biti potpuno BESPLATAN!

U toku današnjeg programa imaćete prilike da slušate neke od najboljih izvođača iz Srbije , a za kraj ono najzanimljivije , festival se završava nastupom holandskog DJ dua – SICK INDIVIDUALS!

Ovogodišnji festival na Adi Ciganliji imao je preko 70 000 posetilaca, a sa glavne bine zabavljali su vas  FUNKERMEN, NIKI BELUCCI, DA HOOL kao i mnogi drugi.„Belgrade Foam Fest Music Festival“ svojevrsna je prekretnica kada je o ovom muzičkom događaju reč, ali i ovakvim prestoničkim događajima generalno. Beograđani ali i gosti Beograda prvi put su bili u mogućnosti da prisustvuju spektaklu čiji je program trajao 72 sata i to bez pauze! Od 27 – 30 avgusta ove godine Ada Ciganlija je bila „poprište“ najvećeg muzičko-scenskog događaja u ovom delu Evrope, a na impozantnom Mejn stejdžu koji je  instaliran u samom Savskom jezeru, nastupiće najpoznatija svetska imena elektronske muzike. Pored glavnog stejdža, postavjena su još dva, od kojih je jedan u šumi, u blizini kampa za posetioce, koji je takođe inovacija u odnosu na prethodne godine, baš kao i „Food corner“. Sa ove bine dopiraće zvuci underground muzičkog pravca, dok će se na trećem stejdžu, koji je postavljen na plaži, odvijati takmičenje mladih i još neafirmisanih di – džejeva.

Ulaz je besplatan ovog poslednjeg dana festivala, a vaše je samo da ponesete dobro raspoloženje i uživate u preostalim letnjim danima.Naravno kao i uvek očekuje vas neprekidna zabava ,najbolja muzika , pozitivna energija, a s obzirom da nas je i vreme poslužilo očekuje nas vedro nebo nad Beogradom. Organizacioni tim želeo je da vas obraduje te je posetiocima izašao u susret lepim gestom,a na vama je samo da iskoristite na pravi način poslednji dan ovog spektakla.

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

115, Obeleženo 115 godina diplomatskih odnosa između Egipta i Srbije, Gradski Magazin

Obeleženo 115 godina diplomatskih odnosa između Egipta i Srbije

U četvrtak, 23. novembra Fontana Slavija u Beogradu bila je osvetljena bojama egipatske zastave, u …

Veliko otvaranje ski sezone na Kopaoniku od 7. do 10. decembra u znaku bogatog sadržaja i prepozantljivo dobrog provoda, Gradski Magazin

Veliko otvaranje ski sezone na Kopaoniku od 7. do 10. decembra u znaku bogatog sadržaja i prepozantljivo dobrog provoda

Zimska sezona na omiljenoj destinaciji celog regiona, zvanično se otvara 7. decembra sa manifestacijom Ski …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin