, Besplatne obuke za revizore i računovođe dostupne do kraja godine, Gradski Magazin

Besplatne obuke za revizore i računovođe dostupne do kraja godine

, Besplatne obuke za revizore i računovođe dostupne do kraja godine, Gradski MagazinViše od 1300 revizora i računovođa u proteklih 11 meseci u četiri grada – Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu, prošlo je kroz besplatne obuke za unapređenje korporativnog finansijskog izveštavanja, a u okviru projekta “Računaj na podršku”.

Odnedavno novi Zakon o računovodstvu predviđa uvođenje mogućnosti za više pravnih lica (uključujući mikro i mala pravna lica) da primenjuju Međunarodne standarde finansijskog izveštavanja (MSFI) prilikom sastavljanja redovnih godišnjih finansijskih izveštaja, čime se olakšava sastavljanje konsolidovanih finansijskih izveštaja.

„U proteklih 11 meseci važno nam je bilo da polaznicima obuka osvežimo znanje za nove standarde, da im njihova primena bude mnogo jednostavnija. Trudili smo se i da dobiju teorijsko znanje, ali i da im kroz veliki broj primera iz prakse približimo kompleksne računovodstvene pojmove koji se u standardima nalaze“, kaže Biljana Bogovac, partner u kompaniji PwC Srbija koja je jedna od nosilaca projekta.

Obuke su dostupne do kraja godine i to svima koji se bave revizijom finansijskih izveštaja u državnim i privatnim društvima, internim revizorima, ali i pojedincima sa određenim iskustvom u reviziji koji već imaju ulogu predavača ili razmatraju da imaju aktivnu ulogu predavača-instruktora. Ove interaktivne obuke imaju objedinjeni pristup obrazovanju, korišćenjem online predavanja , e-learning metode i obuka uživo sa predavačima u trajanju od 5 dana za polaznike ili 7 dana za buduće predavače.

Svi zainteresovani za programe obuke mogu da pogledaju plan narednih radionica i predavanja, kao i da se prijave na sledećem linku: http://www.racunaj-na-podrsku.rs/registracija.html

 

 

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, QLED 98“ i OLED 77“ – Veliki ekrani za vrhunski bioskopski užitak, Gradski Magazin

QLED 98“ i OLED 77“ – Veliki ekrani za vrhunski bioskopski užitak

Istinski ljubitelji filmova znaju da svaki odlazak u bioskop pričinjava ogromno zadovoljstvo. Veliki ekran, jasni …

, Kuhinje sa stilom – balans estetike i funkcionalnosti , Gradski Magazin

Kuhinje sa stilom – balans estetike i funkcionalnosti 

Prilikom uređenja kuhinje važno je osigurati balans između estetike i funkcionalnosti. Uređenje vaše kuhinje trebalo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin