Bioskop kod kuće? Što da ne?, Gradski Magazin
Oliver, British Columbia - Unit stills for the Humanity Bureau at "Prison, Studio Galleries". Mindseye Pictures Directed by Rob King written by Dave Schultz D.O.P Mark Dobrescu

Bioskop kod kuće? Što da ne?

Ljubitelji akcionih filmova ovog vikenda mogu uživati u ostvarenjima svog omiljenog žanra, a sve je to moguće iz udobnosti svog doma. Na FilmBox kanalima ove nedelje očekuju nas sjajna dela iz sveta kinematografije, zato na vreme pripremite omiljene grickalice i piće, udobno se smestite i uživajte u svom kućnom bioskopu.Bioskop kod kuće? Što da ne?, Gradski Magazin

U četvrtak od 22:35, Nicolas Cage, Sarah Lind i Hugh Dillon donose nam odlično filmsko ostvarenje, koje će se prikazivati na FilmBox Premim kanalu. ,,Humanitarni biro“ je  akcioni film koji govori o tome da će u bliskoj budućnosti vlada odlučivati o tome ko je potrošna roba. Uživajte u ovoj neverovatnoj priči!

Ovu nedelju ćemo nastaviti u akcinonom žanru, pa će se tako u petak emitovati film ,,Kikbokser“ u kom američki šampion tajlandskog boksa ostaje paralizovan nakon nemilosrdne borbe sa suparnikom sa Tajlanda, a njegov brat se zbog toga zavetuje na osvetu. Jean-Claude Van Damme, Alexio Dennis i Chan Dennis se nalaze u glavnim ulogama, a film možete pogledati od 23:15h na FilmBox Stars kanalu.

Bioskop kod kuće? Što da ne?, Gradski MagazinAko ipak volite malo drugačiji žanr, za subotnje veče vam predlažemo film ,,Prošla noć“ u kome se bračni par razdvaja na jednu noć, kada suprug odlazi na poslovno putovanje sa koleginicom koja mu se dopada. Dok se on odupire iskušenju, njegova supruga susreće bivšeg momka. Do kakvog će zapleta doći pokazaće vam Keira Knightley, Eva Mendes, Sam Worthington, Dunne Griffin i  Eric Gold Daniel od 19:30h na FilmBox Extra kanalu.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Proglašen pobednik Neoplanta nagradnog konkursa „Napravi kobasicu po svom ukusu”

Nagradni konkurs kompanije Neoplanta „Napravi kobasicu po svom ukusu“, koji je trajao četiri nedelje, završen …

BEO ZOO-VRT, BEO ZOO-VRT SLAVI ROĐENDAN! Za decu do 15 godina DANAS BESPLATAN ulaz!, Gradski Magazin

BEO ZOO-VRT SLAVI ROĐENDAN! Za decu do 15 godina DANAS BESPLATAN ulaz!

Ulaz u Beogradski zoološki vrt, koji slavi 86. rođendan, je za decu do 15 godina …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin