milan dumanović, BIVŠI INSPEKTOR PRIZNAO DA JE LAGAO O VESELINU MILIĆU! Milan Dumanović: Izvinjavam se, iznosio sam neproverene činjenice! (VIDEO), Gradski Magazin

BIVŠI INSPEKTOR PRIZNAO DA JE LAGAO O VESELINU MILIĆU! Milan Dumanović: Izvinjavam se, iznosio sam neproverene činjenice! (VIDEO)

Bivši inspektor Uprave kriminalističke policije Milan Dumanović uputio je izvinjenje Veselinu Miliću, načelniku policijske uprave za grad Beograd zbog kako je istakao iznošenje neproverenih i netačnih informacija.

Dumanović je gotovo svakodnevno iznosio laži na račun Veselina Milića, a koje su pojedini mediji koristili za napad na vlast, pre svega predsednika Aleksandra Vučića.

milan dumanović, BIVŠI INSPEKTOR PRIZNAO DA JE LAGAO O VESELINU MILIĆU! Milan Dumanović: Izvinjavam se, iznosio sam neproverene činjenice! (VIDEO), Gradski Magazin

– U jednom od svojih nastupa na jutjub kanalu Srbin info govorio sam o Veselinu Miliću, sadašnjem načelniku policijske uprave za grad Beograd, gde sam kritikovao njegov rad.

Međutim, ono što posebno moram ovom prilikom da istaknem pošto sam i sam bio pripadnik policije, Veselina Milića poštujem jer je završio policijske škole, a i znam podatak da je od 1998. godine u MUP-u, a to je ono što sam i naglašavao u kritikama, da neko ko se bavi državnom bezbednošću mora da ima završene škole, i da prođe razne seminare. Gospodin Milić me je tužio i sada se vodi postupak – rekao je Dumanović u izvinjenju Miliću i dodao:

– Ono što sam tada rekao u kritikama u radu policiji stojim i sada, međutim svestan sam da sam tada iskoristio neke neproverene činjenice i zbog toga se izvinjavam porodici Veselina Milića ako ih je to na neki način povredilo.

kurir.rs

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

, BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024., Gradski Magazin

BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024.

Svečana dodela priznanja BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024, održana je 13. maja, u hotelu Hyatt …

, Đurovićeva vizija se ostvaruje: Vrnjačka Banja očekuje rekordan broj gostiju!, Gradski Magazin

Đurovićeva vizija se ostvaruje: Vrnjačka Banja očekuje rekordan broj gostiju!

321 SRBIJA – Odlukom višečlanog stručnog žirija, prestižno godišnje priznanje Udruženja „3,2,1 Srbija“, projekta od …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin