Blistav osmeh na dar, Gradski Magazin

Blistav osmeh na dar

Svi želimo blistavo bele zube, ali nam samo paste nisu dovoljne za to. Ako ste se ikada pitali kako da najlakše i najbrže izbelite zube, mi vam nudimo pet prirodnih sastojaka za blistav osmeh.

  • Soda bikarbona- stavite malo sode bikarbone  na četkicu za zube i lagano utrljajte. Nakon nekoliko minuta isperite zube i operite ih običnom pastom za zube. Uz pomoć soda bikarbone ćete skinuti mrlje sa zuba i oni će izgledati sjajno i zdravo. Ovu metodu bezbedno možete da upražnjavate dva puta nedeljno.
  • Menta- pomešajte 100 ml vode sa tri kapi eteričnog ulja mente i dobićete sredstvo za ispiranje usta. Da bi rezultat bio što vidljiviji, koristite ovu mešavinu dva puta na dan.

Blistav osmeh na dar, Gradski Magazin

  • Limun- iscedite limun i pomešajte ga sa 250 ml vode. Isperite usta tom mešavinom noliko puta. Ovo ponavljajte svakodnevno i  zubi će vam biti beli i čist.

Blistav osmeh na dar, Gradski Magazin

  • Žalfija- zube možete trljati svežim listovima žalfije ili možete samleti suve listove žalfije u prah i taj prah iskoritite kao pastu za zube. Trljajte zube veoma nežno, a nakon nekoliko minuta ih isperite mlakom vodom.
  • Jabukovo sirće- jabukovo sirće pomešajte sa malo vode i koristite je kao vodicu za ispiranje usta. Takođe, možete ga koristiti kao pastu za zube. Stavite ga na četkicu i trljajte par minuta. Isperite mlakom vodom i vaši zubi će biti sjajni.

Blistav osmeh na dar, Gradski Magazin

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Irena Vujović, Vujović: Srbija uložila napore da zaštiti Lim od otpada, potrebno angažovanje i susednih država, Gradski Magazin

Vujović: Srbija uložila napore da zaštiti Lim od otpada, potrebno angažovanje i susednih država

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović izjavila je da je u toku koordinisana akcija uklanjanja …

Irena Vujović, Vujović: Insistiramo na poštovanju najviših ekoloških standarda, Gradski Magazin

Vujović: Insistiramo na poštovanju najviših ekoloških standarda

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović prisustvovala je danas sednici skupštinskog Odbora za zaštitu životne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin