Bojana, Bojana Krsmanović osvojila mušku populaciju ?, Gradski Magazin

Bojana Krsmanović osvojila mušku populaciju ?

Srpska Sindi Kraford u dzinsu!

Bojana Krsmanović osvojila mušku populaciju dzinsom

Bojana Krsmanović naš svetski poznati model uverila se u to oovg leta radeći na trodnevnom snimanju za Legend kampanju pod nazivom “TVOJ SAVRŠEN KROJ”. Bojanin adut devojke sa naglašenim oblinama prepoznao je i ovaj brend I na sjajan način prezentovao svoje modele namenjene damama.

Bojana, Bojana Krsmanović osvojila mušku populaciju ?, Gradski Magazin

Srpska Sindi Kraford zasenila je sve, već na samom snimanju, kada je obukla prvi model 219 koji je za nju pripremio tim dizajnera u Legendu. Spoj šarma, savršenog kroja i udobnosti ne može da ostane ne zapažen. Bojana je u ovoj kampanji ostavila bez daha mnoge, a vi potražite svoj model džinsa i zablistajte na svoj savršen način. Bojana je vec 10 god pod agenciom Laons medju vodecim manekenkama na pistama u svetu.

Bojana, Bojana Krsmanović osvojila mušku populaciju ?, Gradski Magazin

LEGEND WORLD WIDE JE INTERNACIONALNI BREND SA SEDIŠTEM U SRBIJI.

Jedinstvo svih podkolekcija ovog brenda čini potpun koncept namenjen modernoj ženi i muškarcu, koji pri tome, neguju jednostavnost u svom stilu i načinu odevanja. Sa internacionalnim dizajnom i nepogrešivim kvalitetom mi dizajniramo stil odevanja savremenog čoveka koji zaslužuje svu sofisticiranost odevnog predmeta. Legend World Wide plasira svoju kolekciju kroz tri pravca: casual, business i fashion. U osnovih svih Legend World Wide kolekcija nalazi se džins, na koji se svi ostali komadi savršeno nadovezuju čineći stil savremenog čoveka. Jedinstvo ovih podkolekcija, povezano sa harmoničnim odnosom cene i kvaliteta, čini potpun koncept namenjen modernoj ženi i muškarcu. Proizvod kratkog veka nije naš predstavnik. Svako zaslužuje svoju legendu, Legend World Wide je deo svake od njih.

TVOJ SAVRŠEN KROJ

Koncept džins ponude baziran je na činjenici da svaka forma ljudskog tela zaslužuje džins koji ga čini još privlačnijim. Ovom projektu predhodio je niz istraživanja nakon čega je Legend lansirao kolekciju prema tipovima građe žena i muškaraca. Osnova dobrog svakodnevnog stila krije se najpre u kvalitetnom džinsu pa je Legend World Wide upravo zato ovaj segment kolekcije doveo do savršenstva. Ovim konceptom Legend World Wide je zadobio veliko poverenje postojeće ali i nove ciljne grupe potrošača koji su u Legend World Wide-u našli SVOJ SAVRŠEN KROJ.

PRODAJNA MREŽA

Da bi vam predstavio svoju kolekciju i učinio je lako dostupnom, Legend World Wide ima prodajne objekte na preko 60 lokacija širom Srbije, Crne Gore i Bosne. Kolekcija se distribuira kroz lanac sopstvene i franšizne mreže kao i kroz lanac veleprodajnih lokala. http://www.legend.rs/prodavnice Vizulna prepoznatljivost kao i savremeno, jedinstveno i prepoznatljivo dizajniranje prodajnog prostora predstavljaju sastavni deo novog izgleda Legend World Wide prodajnih objekata u kojima je posebna pažnja posvećena celokupnoj atmosferi i osećaju koji sam ambijent pruža potrošaču.

VIZIJA

Legend World Wide kao sinonim kvaliteta na poziciji lidera u regionu. Ova poruka (uključujući sve njene priloge) može da sadrži informacije poverljive prirode. Ako ste je primili greškom, molimo Vas obavestite pošiljaoca povratnim e-mailom i obrišete ovu poruku sa Vašeg sistema. Svaka njena neovlašćena upotreba ili prosleđivanje, kako u celosti tako i u delovima, je zabranjena. Imajte na umu da su e-mailovi prijemčivi na promene. Eminent d.o.o. neće biti odgovoran za neprikladnu upotrebu ili nekompletno prenošenje informaciju sadržanih u ovom e-mailu, niti za bilo kakvo kašnjenje u njenom primanju ili za štetu nanešenu Vašem sistemu. Eminent d.o.o. ne garantuje da je integritet ove poruke sačuvan, niti da je poruka bez virusa, prekida ili drugih sličnih smetnji.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

ŠTA VAM JE POTREBNO ZA SAVRŠEN NOVOGODIŠNJI ODMOR? AQUAWORLD RESORT BUDAPEST!, Gradski Magazin

ŠTA VAM JE POTREBNO ZA SAVRŠEN NOVOGODIŠNJI ODMOR? AQUAWORLD RESORT BUDAPEST!

Da li ste do sada već uspeli da definišete šta je za vas savršen odmor? …

Još niste odlučili kuda za Novu godinu? Aquaworld je idealno rešenje!, Gradski Magazin

Još niste odlučili kuda za Novu godinu? Aquaworld je idealno rešenje!

Ako još uvek imate dilemu gde da provedete novogodišnje praznike, pomoći ćemo vam da “prelomite” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin