, Bolje od sajamske ponude, Gradski Magazin

Bolje od sajamske ponude

, Bolje od sajamske ponude, Gradski MagazinAko ste planirali da unesete promene u vaš dom, sada je pravi trenutak jer je novembar mesec popusta, kada vaš novac vredi više.

Ukoliko se spremate za veliku kupovinu i opremanje svog doma upravo na sajmu nameštaja, predlog je da svakako svratite do jednog od 36 salona Forma Ideale širom Srbije i ugrabite nameštaj po najvećim popustima.

Bilo da su vam potrebni novi komadi nameštaja za predsoblje, trpezariju, kuhinju, spavaću ili dnevnu sobu, popusti koje ćete moći da dobijete od 4. do 13. novembra u svim salonima Forma Ideale olakšaće vam kupovinu, i sačuvati novac za novogodišnje poklone.

„Ove godine kupci će imati jedinstvenu sajamsku ponudu u svim salonima Forma Ideale koja će trajati čak 10 dana. Planirani popusti se kreću do 58%, za odabrene artikle sa specijalne sajamske akcije i verujemo da će i naši stalni kupci ali i novi biti prijatno iznenađeni ponudom koja će biti na popustu. Pratili smo interesovanja naših potrošača tokom godine i nastojali da najtraženiji komade nameštaja budu na najvećim sniženjima, kako bi što više ljudi moglo da kupi ono što želi po najboljoj mogućoj ceni“, izjavili su iz kompanije Forma Ideale.

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

, Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra, Gradski Magazin

Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra

U srcu Beograda, 22. juna Luka Beograd postala je epicentar ljubitelja muzike, pretvorivši se u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin