Najnovije Vesti
Bolje od sajamske ponude, Gradski Magazin

Bolje od sajamske ponude

Bolje od sajamske ponude, Gradski MagazinAko ste planirali da unesete promene u vaš dom, sada je pravi trenutak jer je novembar mesec popusta, kada vaš novac vredi više.

Ukoliko se spremate za veliku kupovinu i opremanje svog doma upravo na sajmu nameštaja, predlog je da svakako svratite do jednog od 36 salona Forma Ideale širom Srbije i ugrabite nameštaj po najvećim popustima.

Bilo da su vam potrebni novi komadi nameštaja za predsoblje, trpezariju, kuhinju, spavaću ili dnevnu sobu, popusti koje ćete moći da dobijete od 4. do 13. novembra u svim salonima Forma Ideale olakšaće vam kupovinu, i sačuvati novac za novogodišnje poklone.

„Ove godine kupci će imati jedinstvenu sajamsku ponudu u svim salonima Forma Ideale koja će trajati čak 10 dana. Planirani popusti se kreću do 58%, za odabrene artikle sa specijalne sajamske akcije i verujemo da će i naši stalni kupci ali i novi biti prijatno iznenađeni ponudom koja će biti na popustu. Pratili smo interesovanja naših potrošača tokom godine i nastojali da najtraženiji komade nameštaja budu na najvećim sniženjima, kako bi što više ljudi moglo da kupi ono što želi po najboljoj mogućoj ceni“, izjavili su iz kompanije Forma Ideale.

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

hrizanteme, HRIZANTEME SVI PAZARE: U parku Manjež do sledećeg vikenda tradiocionalna izložba cveća, Gradski Magazin

HRIZANTEME SVI PAZARE: U parku Manjež do sledećeg vikenda tradiocionalna izložba cveća

TRADICIONALNA izložba cveća “Beogradska jesen” počela je u petak i trajaće do sledećeg vikenda. Ljubitelji …

POJAČANE KONTROLE U AUTOBUSIMA, OD PONEDELjKA POJAČANE KONTROLE U AUTOBUSIMA: Ko nema masku plaća 5.000 dinara, Gradski Magazin

OD PONEDELjKA POJAČANE KONTROLE U AUTOBUSIMA: Ko nema masku plaća 5.000 dinara

Vozači javnog gradskog prevoza od sutra biće u obavezi da prilikom ulaska putnika u autobuse, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.