Najnovije Vesti
Borba žena u ringu uživo iz Istanbula, Gradski Magazin

Borba žena u ringu uživo iz Istanbula

Borba žena u ringu uživo iz Istanbula, Gradski Magazin
Vatreni navijači borbe u ringu imaće sjajno veče u subotu od 19 časova, kada će na kanalu Fight Box, biti uživo prenošen kik boks meč iz Istanbula, u kom će snagu odmeravati žene.
Glavna atrakcija turnira King of kings, je turnir u bantam kategoriji za žene po King of kings pravilima. Dve od četiri učesnice na ovom turniru, Tugce Fedakarturk i Irem Kapar, borile su se i pobedile na prethodnom turniru „Borbe kraljeva“, a sada će se naći na suprotnim stranama ringa. Drugi centralni meč je međunarodni okršaj između Okana Bitanea iz Turske i Javoksirbeka Jamšiđona iz Azerbejdžana, od kojih svi očekuju žestoku borbu sa mnogo teških udaraca u kategoriji do 75 kilograma.
Turnir King of Kings se održava po najvišim standardima i okuplja sportiste svetskog ranga i najposvećenije ljubitelje borilačkih sportova u najvećim arenama na svetu. Ovaj turnir ima brojne zaljubljenike zahvaljujući svojoj prirodi, intenzitetu i spontanosti, a kanal FightBox prenosi ovu seriju turnira.
Pored prenosa uživo na kanalu FightBox TV u preko 60 zemalja širom sveta, pretplatnici na na kanal FilmBox Live mogu pratiti turnir King of Kings i onlajn na adresi www.filmboxlive.com

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Najbolji prijatelj strastvenih kuvara – kuhinja „LIVIA“, Gradski Magazin

Najbolji prijatelj strastvenih kuvara – kuhinja „LIVIA“

Koji god obrok da pravimo za našu porodicu, važno nam je da je zdrav i …

Svi pričaju o Ordinacija Lilo, Gradski Magazin

Svi pričaju o Ordinacija Lilo

U vreme pandemije korona virusa, boravak u kućama je „naterao“ ljude da sagledaju svoje zdravstveno …

Leave a Reply

Your email address will not be published.