Braun: Predstavljamo NOVI Silk-épil 9, Gradski Magazin

Braun: Predstavljamo NOVI Silk-épil 9

Predstavljamo NOVI Silk-épil 9 za konstantno lepu glatku kožu!

Beograd 4. Jun 2015. – Predstavnici medija i poznate ličnosti uživali su u početku leta na splavu Shake N Shake, uz specijalne Braun koktele i pružili podršku globalnoj Braun Break Free kampanji.

Pevačica Sara Jovanović, Tviterašica Vanja Bahilj (Koza Na Štiklama), glumica Anđelka Prpić i modna blogerka Anastasija Milojević su podržale kampanju u Srbiji i podelile svoje savete i tajne trikove kako uspevaju da uvek izgledaju besprekorno, i otkrile koji su im omiljeni Braun proizvodi.

Braun: Predstavljamo NOVI Silk-épil 9, Gradski Magazin

 

Žene troše dragoceno vreme u potrazi za odevnom kombinacijom koja im pomaže da se osećaju najbolje i uhvate dan pred sobom sa punim samopouzdanjem. Međutim, mnogo češće, komad garderobe, koji bi udahuo leto u svakodnevicu ostaje neiskorišten. Bilo da je u pitanju sumnja u sebe, da ne možemo da “iznesemo” određenu kombinaciju ili neželjene dlake – vraćamo se korak u nazad i osećamo ograničeno stvarima koje možemo i ne možemo da nosimo. Sada sa NOVIM Braun Silk-épil 9 žene mogu da imaju lepu kožu non stop i mogu da zaborave na te dane zauvek. Vreme je da se oslobodimo i prepustimo neograničenim modnim izborima!

Braun: Predstavljamo NOVI Silk-épil 9, Gradski Magazin

Kako da preuzmete kontrolu vaše lepote i oslobodite svoj garderober:

Svetski brend kome se najviše veruje je postavio nove standarde izvrsnosti sa NOVIM Braun Silk-épil 9. Kako sadrži mnoge dizajnerske inovacije, Braun Silk-épil 9 omogućava najpreciznije rezultate i to u najbržem vremenu do sada! 40% šira glava omogućava da je još više dlaka uhvaćeno i uklonjeno jednim potezom sa revolucionarnim Micro Grip Tweezer Tehnologijom sa širim, dužim i dubljim pincetama povećava performance epilacije – čineći  Braun Silk-épil 9 najefikasnijim suvo – mokrim epilatorom. Zajedno sa najnovijom zakrivljenom geometrijom, Silk-épil 9 omogućava još bliži kontakt sa kožom – uklanjajući 4x kraće dlake nego vosak, kako bi žene mogle dugotrajnije da uživaju u glatkoj koži, do 4 nedelje.

 Kao da i to nije dovoljno, sistem Masaže Visoke Frekvencije donosi pulsirajuće aktivne vibracije, koje u kombinaciji sa Rotirajućom glavom adaptivnom na kožu, osigurava simulaciju kože na ne samo bolje, već i nežnije performanse. Uz redovnu upotrebu, epilacija postaje gotovo bezbolna.

Braun: Predstavljamo NOVI Silk-épil 9, Gradski Magazin

Džesika Alba, Braun Ambasador lepote kaže:

 Ja sam veliki obožavalac novog Braun Silk-épil 9 zato što mi omogućava kontrolu nad mojom rutinom lepote. Nežna, glatka koža je moja baza za svaki izgled! Bilo da nosim dramatičnu haljinu na premijeru, slatku mini suknju napolje sa drugaricama, ili da provodim vreme sa porodicom na plaži, uz Silk-épil 9 moja koža izgleda toliko dobro kao što se ja osećam!

 

Optimalni rezultati: NOVA 40% šira glava i Micro-Grip Tweezer Tehnologija rade zajedno kako bi osigurali da se još više dlaka uhvati i ukloni u jednom potezu – što rezultira da je ovo najbrža i najprecizija epilacija do sada iz Brauna.

Mokro i Suvo: Dizajniran da se prilagođava vašem rasporedu, Braun Silk-épil 9 je 100% vodootporan i može da se koristi u kupatilu ili ispod tuša za nežnu epilaciju. Plus, uz redovnu upotrebu, epilacija postaje skoro bezbolna.

Bonus pakovanje: Za celokupno iskustvo lepote Braun nudi selekciju Bonus Pakovanja. Za potpuno iskustvo epilacije celog tela, Braun vas poziva da probate Braun Face epilator zajedno sa Braun Silk-épil 9. Za entuzijaste koji vole čišćenje lica, drugo pakovanje dolazi sa četkom za čišćenje 6x efikasnijom od četke za ručno čišćenje. Za ljubitelje pilinga, Silk-épil 9 Skin Spa je najbolja 2 u 1 epilacija i sistem za piling koji neko može da poželi. To pokriva celokupni režim lepote!

Braun: Predstavljamo NOVI Silk-épil 9, Gradski Magazin

Alessandra Dolfini, Globalni Braun Marketing Direktor objašnjava:

Ponosna sam što radim za brend lepote koji konstantno evoluira i razvija nove inovacije i proizvode sa superiornim performansama koji pomažu ženama da izgledaju i da se osećaju najbolje. Novi Braun Silk-épil 9 nije izuzetak. Omogućava ženama da preuzmu kontrolu nad svojim režimima lepote i ne budu ograničene time šta mogu i šta ne mogu da obuku, kako bi bile u svom najboljem izdanju svaki dan.

O Braunu

Braun, ogranak kompanije Procter & Gamble osnovan u Nemačkoj  1921, razvija i proizvodi čitav niz malih kućnih aparata koje karakteriše tehnička inovativnost, pouzdan kvalitet i jedinstven dizajn, od električnih brijača do proizvoda za negu lepote. Braunovi proizvodi prodaju se širom sveta. Za najnovije vesti i detaljnije informacije o brendu Braun, molimo posetite web sajt http://www.braun.com.

 

O Zorica Stojković

Proveri takođe

MOJA PRVA KAFA… UPS… PLATA, Gradski Magazin

MOJA PRVA KAFA… UPS… PLATA

Kompanija i ove godine učestvuje u nacionalnom programu Moja prva plata, pružajući šansu ljudima starosti …

BEST Beograd: AIBG – intenzivno studentsko programersko takmičenje 9. i 10. decembra!, Gradski Magazin

BEST Beograd: AIBG – intenzivno studentsko programersko takmičenje 9. i 10. decembra!

Ovog decembra, u noći između 9. i 10. lokalna grupa Udruženja studenata tehnike Evrope, BEST …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin