Break, Break free ?! Vežbajte kod kuće !, Gradski Magazin

Break free ?! Vežbajte kod kuće !

Break free, zar ne zvuči zanimljivo? To je nova vrsta vežbanja koja vam ostavlja slobodu pokreta koju usklađujete sa muzikom. Do danas ste mogli da pronađete izgovore da ne vežbate, ali više ne!

Napravite malo prostora u svom stanu da možete veselo da skakućete. Ne samo da je zabavno i zanimljivo, već ćete nakon izvesnog vremena videti rezultate. Ono što je efikasno kod ovakvog treninga je što nije fokusiran na određeni deo mišića, već na celo telo.
Break, Break free ?! Vežbajte kod kuće !, Gradski Magazin
Bipasha Basu

Isprobavajući ovu vrstu treniranja, rezultate sam dobila nakon samo mesec dana. Smanjila sam obim u struku i podigla zadnjicu. Najlepše od toga je što sam se osećala rasterećenije i što sam svaki put, vežbajući break fee, bila nasmejana.

Break free ne spada u vrstu napornog treninga, veoma je relaksirajući i pozitivno deluje na stanje uma. Zabavite se, izgledajte lepo ali pre svega budite zadovoljni sobom i životom.

https://www.youtube.com/watch?v=tj9d6aBOzDo

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, Istraživanje: Deca više ne žele da budu nastavnici i lekari već influenseri, Gradski Magazin

Istraživanje: Deca više ne žele da budu nastavnici i lekari već influenseri

Deca više ne žele da postanu nastavnici, lekari i biznismeni već influenseri, pokazalo je novo …

, Dodeljenja prestižna godišnja “321 Srbija” priznanja: Laureati ministri, humanitarci, gradonačelnici, kao i predsednik Vučić, Gradski Magazin

Dodeljenja prestižna godišnja “321 Srbija” priznanja: Laureati ministri, humanitarci, gradonačelnici, kao i predsednik Vučić

Održan je drugi po redu godišnji “321 Srbija” događaj, a brojne visoke zvanice i gosti …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin