C kafa iz Srbije s ljubavlju!, Gradski Magazin

C kafa iz Srbije s ljubavlju!

C kafa iz Srbije s ljubavlju!, Gradski MagazinPrva i prava C kafa ima tradiciju punih 40 godina. Brojne uspomene i najlepše priče vezujemo upravo za ovu tradicionalnu kafu. C kafa se nalazi u našim domovima više od četiri decenije, a njen ukus, koji karakteriše prepoznatljiva i jaka aroma, uvek nas podseti na dragocene trenutke, one za sva vremena. Još od vremena naših baka i majki nove uspomene stvaraju se uz dobro poznati ukus C kafe.

S namerom da nas podseti upravo na prave vrednosti koje treba čuvati u srcu, C kafa je pokrenula serijal koji nosi naziv „Za sva vremena“, predstavljajući ličnosti koje će ostati zabeležene u istoriji srpskog naroda.

Pričama „Za sva vremena“ C kafa je želela da ohrabri ljude da se ne predaju, podsećajući ih na sve teškoće sa kojima se naš narod suočavao tokom istorije i kako je izlazio kao pobednik iz naizgled nemogućih situacija i sačuva uspomenu na ljude i vrednosti koje traju.

Da li ste znali da je Danica Tomić bila prva žena pilot na našim prostorima, koja je izvodila najhrabrije akrobacije svojim avionom? Da je čuvenu „nulericu“ odnosno mašinicu za šišanje koju danas koriste sve frizeri širom sveta izmislio Nikola Bizumić iz Idvora? Posebna epizoda posvećena je našem najpoznatijem naučniku i pronalazaču iz tog istog banatskog sela – Mihajlu Pupinu. Drugi naučnik koji je zadužio čovečanstvo, a koga je voditelj serijala Milan Popović predstavio na duhovit i zabavan način, zajedno sa svojim prijateljem i istoričarem Jovanom Kocmanovićem, jeste Nikola Tesla. Pokušali su da nađu tri argumenta zašto je Tesla važan, ali nisu uspeli da se zaustave na tom broju. Tu je i neizostavni Milutin Milanković, prvi Srbin koji je stekao zvanje doktora tehničkih nauka.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

WebMind – nova medijska platforma u okviru agencije Represent Communications, Gradski Magazin

WebMind – nova medijska platforma u okviru agencije Represent Communications

Represent Communications, agencija za integrisane komunikacije, obogatila je svoj portfolio usluga novom digitalnom platformom WebMind. …

Doček Nove godine u kafani „Složna braća“, Gradski Magazin

Doček Nove godine u kafani „Složna braća“

Dobro poznata glumačka ekipa humorističke serije „Složna braća“ priprema Extra novogodišnji mega specijal u produkciji …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin