, C kafa iz Srbije s ljubavlju!, Gradski Magazin

C kafa iz Srbije s ljubavlju!

, C kafa iz Srbije s ljubavlju!, Gradski MagazinPrva i prava C kafa ima tradiciju punih 40 godina. Brojne uspomene i najlepše priče vezujemo upravo za ovu tradicionalnu kafu. C kafa se nalazi u našim domovima više od četiri decenije, a njen ukus, koji karakteriše prepoznatljiva i jaka aroma, uvek nas podseti na dragocene trenutke, one za sva vremena. Još od vremena naših baka i majki nove uspomene stvaraju se uz dobro poznati ukus C kafe.

S namerom da nas podseti upravo na prave vrednosti koje treba čuvati u srcu, C kafa je pokrenula serijal koji nosi naziv „Za sva vremena“, predstavljajući ličnosti koje će ostati zabeležene u istoriji srpskog naroda.

Pričama „Za sva vremena“ C kafa je želela da ohrabri ljude da se ne predaju, podsećajući ih na sve teškoće sa kojima se naš narod suočavao tokom istorije i kako je izlazio kao pobednik iz naizgled nemogućih situacija i sačuva uspomenu na ljude i vrednosti koje traju.

Da li ste znali da je Danica Tomić bila prva žena pilot na našim prostorima, koja je izvodila najhrabrije akrobacije svojim avionom? Da je čuvenu „nulericu“ odnosno mašinicu za šišanje koju danas koriste sve frizeri širom sveta izmislio Nikola Bizumić iz Idvora? Posebna epizoda posvećena je našem najpoznatijem naučniku i pronalazaču iz tog istog banatskog sela – Mihajlu Pupinu. Drugi naučnik koji je zadužio čovečanstvo, a koga je voditelj serijala Milan Popović predstavio na duhovit i zabavan način, zajedno sa svojim prijateljem i istoričarem Jovanom Kocmanovićem, jeste Nikola Tesla. Pokušali su da nađu tri argumenta zašto je Tesla važan, ali nisu uspeli da se zaustave na tom broju. Tu je i neizostavni Milutin Milanković, prvi Srbin koji je stekao zvanje doktora tehničkih nauka.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin