, C Super Supe sa dodatkom vitamina, Gradski Magazin

C Super Supe sa dodatkom vitamina

, C Super Supe sa dodatkom vitamina, Gradski MagazinSa tradicijom dužom od 60 godina, C proizvodi predstavljaju sinonim za kvalitet i tradicionalno su deo svakog dobrog ručka. Od sada, asortiman C Supa je proširen serijom C Super Supa koje nude balansiran obrok sa prirodnim sastojcima i vitaminima koji doprinose normalnoj funkciji imunog sistema.

 Živimo u vremenu kada je briga o imuniteta prioritet, a unos vitamina deo naše svakodnevnice. U želji da svojim potrošačima ponudi proizvod koji je obogaćen vitaminima i sadrži prirodne sastojke, kompanija Nestle proširila je asortiman supa C brenda. Pored dobro poznatih ukusa, C Supe od sada dolaze i u tri nova ukusa – krem C Super Supa od brokolija, karfiola i spanaća sa dodatkom vitamina C, osvežavajuća krem C Super Supa od povrća sa dodatkom kurkume i vitaminom B12 i bistra pileća C Super Supa sa dodatkom đumbira i vitaminima B6 i B12.

„Nastale pažljivim procesom proizvodnje i brižljivo biranim kvalitetnim sastojcima, C Super Supe obogaćene su vitaminima C, B6 i B12 koji su poznati po tome da doprinose normalnoj funkciji imunog sistema i smanjuju umor i iscrpljenost. Na ovaj način idemo korak dalje u ostvarivanju naših ambicija, a to je da potrošačima pružimo proizvod koji pored toga što je obogaćen vitaminima, sadrži prirodne sastojke i odličnog je ukusa, predstavlja sjajno rešenje za jednostavnu i brzu pripremu jela, koje je tradicionalno deo početka svakog dobrog ručka”, rekla je Renata Matusinović, izvršna direktorka kategorije hrane kompanije Nestlé za jugoistočni evropski region.

Supa zauzima važno mesto u ishrani i dobrobiti koje ima na zdravlje su mnogobrojni. Započinjanjem obroka supom, greje se i opušta stomak što povoljno utiče na organizam, a voda kao njen glavni sastojak hrani ćelije organizma i kožu održava svežom. U nedostatku vremena usled ubraznog načina života, C Super Supe mogu biti dobra zamena za domaću supu, jer sadrže hranljive sastojke i brzo se pripremaju. Pored dobro poznatih sastojaka, kao što su brokoli, karfiol, šargarepa, krompir, C Super Supe su sada obogaćene vitaminima C, B6 i B12 i sa dodatkom spanaća, kurkume i đumbira.

Raznovrsna, balansirana ishrana i zdrav način života su važni za normalno funkcionisanje organizma. Ukusna supa predstavlja dobar početak svakog obroka, a C Super Supe sa dodatkom vitamina C, B6 i B12 koji su poznati da pomažu normalnom funkcionisanju imunog sistema, mogu obezbediti neophodnu tečnost i hranljivost.

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Uživanje u prazničnoj trpezi, Gradski Magazin

Uživanje u prazničnoj trpezi

Uskršnji praznici su vreme radosti, obnove i zajedništva. Jedan od najlepših načina da se ove …

, Značajne promene na čelu kompanije Nelt u Bosni i Hercegovini, Gradski Magazin

Značajne promene na čelu kompanije Nelt u Bosni i Hercegovini

Cerovina novi potpredsednik Grupe, Sikimić od 1. maja nova izvršna direktorka Nelt Grupa je u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin