C Super Supe sa dodatkom vitamina, Gradski Magazin

C Super Supe sa dodatkom vitamina

C Super Supe sa dodatkom vitamina, Gradski MagazinSa tradicijom dužom od 60 godina, C proizvodi predstavljaju sinonim za kvalitet i tradicionalno su deo svakog dobrog ručka. Od sada, asortiman C Supa je proširen serijom C Super Supa koje nude balansiran obrok sa prirodnim sastojcima i vitaminima koji doprinose normalnoj funkciji imunog sistema.

 Živimo u vremenu kada je briga o imuniteta prioritet, a unos vitamina deo naše svakodnevnice. U želji da svojim potrošačima ponudi proizvod koji je obogaćen vitaminima i sadrži prirodne sastojke, kompanija Nestle proširila je asortiman supa C brenda. Pored dobro poznatih ukusa, C Supe od sada dolaze i u tri nova ukusa – krem C Super Supa od brokolija, karfiola i spanaća sa dodatkom vitamina C, osvežavajuća krem C Super Supa od povrća sa dodatkom kurkume i vitaminom B12 i bistra pileća C Super Supa sa dodatkom đumbira i vitaminima B6 i B12.

„Nastale pažljivim procesom proizvodnje i brižljivo biranim kvalitetnim sastojcima, C Super Supe obogaćene su vitaminima C, B6 i B12 koji su poznati po tome da doprinose normalnoj funkciji imunog sistema i smanjuju umor i iscrpljenost. Na ovaj način idemo korak dalje u ostvarivanju naših ambicija, a to je da potrošačima pružimo proizvod koji pored toga što je obogaćen vitaminima, sadrži prirodne sastojke i odličnog je ukusa, predstavlja sjajno rešenje za jednostavnu i brzu pripremu jela, koje je tradicionalno deo početka svakog dobrog ručka”, rekla je Renata Matusinović, izvršna direktorka kategorije hrane kompanije Nestlé za jugoistočni evropski region.

Supa zauzima važno mesto u ishrani i dobrobiti koje ima na zdravlje su mnogobrojni. Započinjanjem obroka supom, greje se i opušta stomak što povoljno utiče na organizam, a voda kao njen glavni sastojak hrani ćelije organizma i kožu održava svežom. U nedostatku vremena usled ubraznog načina života, C Super Supe mogu biti dobra zamena za domaću supu, jer sadrže hranljive sastojke i brzo se pripremaju. Pored dobro poznatih sastojaka, kao što su brokoli, karfiol, šargarepa, krompir, C Super Supe su sada obogaćene vitaminima C, B6 i B12 i sa dodatkom spanaća, kurkume i đumbira.

Raznovrsna, balansirana ishrana i zdrav način života su važni za normalno funkcionisanje organizma. Ukusna supa predstavlja dobar početak svakog obroka, a C Super Supe sa dodatkom vitamina C, B6 i B12 koji su poznati da pomažu normalnom funkcionisanju imunog sistema, mogu obezbediti neophodnu tečnost i hranljivost.

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Kyndryl i Veritas Technologies najavljuju globalno partnerstvo kako bi pomogli klijentima da se pozabave sajber pretnjama i primene rešenja za oporavak, Gradski Magazin

Kyndryl i Veritas Technologies najavljuju globalno partnerstvo kako bi pomogli klijentima da se pozabave sajber pretnjama i primene rešenja za oporavak

Kyndryl (Kindril), najveći svetski dobavljač usluga IT infrastrukture, i Veritas Technologies, lider u multi-cloud upravljanju …

REZULTATI ZA PRVI KVARTAL FINANSIJSKE 2023. GODINE RAST ZA REKORDNE LETNJE LETOVE, Gradski Magazin

REZULTATI ZA PRVI KVARTAL FINANSIJSKE 2023. GODINE RAST ZA REKORDNE LETNJE LETOVE

Wizz Air Holdings Plc („Wizz Air“ ili „kompanija“), jedna od najodrživijih evropskih avio-kompanija sa najvećom …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin