Carlsberg, Carlsberg Srbija izabrao “lidere budućnosti“, Gradski Magazin

Carlsberg Srbija izabrao “lidere budućnosti“

Carlsberg Srbija izabrao “lidere budućnosti“: prilika za posao pravo sa fakulteta!

Kompanija Carlsberg Srbija je četvrtu godinu zaredom izabrala nove polaznike „Programa za lidere budućnosti“. Priliku za sticanje prvog praktičnog poslovnog iskustva odmah nakon završenog fakulteta u internacionalnoj kompaniji imaće Iva Pavlović, master italijanskog Univerziteta Bocconi, Katarina Antonović, studentkinja master studija Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Aleksandra Aleksić, studentkinja osnovnih studija istog fakulteta.

Tri polaznice „Programa za lidere budućnosti“ počinju sa radom 15. jula u komercijalnom sektoru kompanije Carlsberg Srbija. Izabrane su među 700 prijavljenih kandidata, nakon nekoliko krugova selekcije.

„Planiranje i realizacija programa kroz koji ljudi bez radnog iskustva treba da za kratko vreme razumeju veoma kompleksno poslovno okruženje i počnu efikasno da posluju u njemu, iziskuje mnogo vremena i angažovanja od velikog broja zaposlenih, na različitim nivoima. Međutim, kolege koje su nam se priključile kroz ovaj program nam svojim trudom, entuzijazmom, znanjem i na kraju – rezultatima – svakim danom potvrđuju da smo napravili pravi potez i dobro uložili svoje vreme. Zahvaljujući njima, kao i sve boljim kandidatima koji nam se iz godine u godinu prijavljuju i ovaj izbore čine sve težim, mi ne posustajemo već nastavljamo sa istim žarom da radimo, razmenjujemo ideje i učimo jedni od drugih.“ – poručila je Lidija Latinović, direktorka sektora za ljudske resurse u Carlsberg Srbija.

Na ovogodišnji konkurs mogli su da se prijave apsolventi osnovnih ili master studija, kao i oni koji su diplomirali u poslednjih godinu dana iz oblasti ekonomije – trgovine, marketinga, finansija, menadžmenta ili srodnih disciplina, sa prosečnom ocenom iznad 8,5.

 

 

O Bojana Djurovic

GiO urednica, mail: bojana.djurovic@gradskimagazin.rs

Proveri takođe

, Istraživanje: Deca više ne žele da budu nastavnici i lekari već influenseri, Gradski Magazin

Istraživanje: Deca više ne žele da budu nastavnici i lekari već influenseri

Deca više ne žele da postanu nastavnici, lekari i biznismeni već influenseri, pokazalo je novo …

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin