popunjavanje bora, eucerin, Čarobna reč za popunjavanje bora  – hidratacija to jest hijaluron!, Gradski Magazin

Čarobna reč za popunjavanje bora – hidratacija to jest hijaluron!

Eucerin® Hyaluron-Filler linija sadrži preparate za osnovnu i unapređenu antiage negu za sve tipove kože, kao i jedinstvene preparate koji istovremeno obezbeđuju ujednačavanje tena i borbu protiv bora i ostalih simptoma starenja kože.


popunjavanje bora, eucerin, Čarobna reč za popunjavanje bora  – hidratacija to jest hijaluron!, Gradski MagazinU apotekama sada možete pronaći specijalna pakovanja ove linije koja sadrže:

  • Eucerin® Hyaluron-Filler kremu za dan za suvu ili normalnu i kombinovanu kožu
  • Eucerin® Hyaluron-Filler CC kremu u svetlijoj ili tamnijoj nijansi
  • PLUS POKLON: Eucerin® Hyaluron-Filler krema za negu osetljivog područja oko očiju.

Kada je borba protiv starenja kože u pitanju prva i najčešća dilema je kada početi? Ali, iako je poznato da proces starenja kože počinje negde između 20-te i 30-te godine,  univerzalni odgovor na ovo pitanje ne postoji, jer svakak koža stari na različit način. Na sreću, stručnjaci se, ipak, slažu oko jedne preporuke – za prevenciju starenja kože nikada nije rano, ukoliko izaberete antiage preparate koji obezbeđuju, pre svega, hidriranje kože. Toj vrsti preparata upravo pripadaju kreme iz Eucerin® Hyaluron–Filler linije.

Hijaluronska kiselina, koja je osnovni sastojak ovih preparata, prirodno se nalazi i u našem telu, a posebno koži. Tokom godina nivo ove supstance opada, a prvi simptomi starenja kože, koji se zahvaljujuči tome pojavljuju, su fine, male bore oko očiju, takozvane smejalice.

Efikasnost Eucerin® Hyaluron–Filler linije počiva na osobini hijaluronske kiseline da vezuje velike količine vode i time popunjava bore i daje koži mladalačku jedrinu. Ali, to nije sve. U svojim Hyaluron–Filler preparatima Eucerin® koristi autentičnu kombinaciju hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca, koja ovim preparatima daje moć da hidriraju kožu i bore se protiv starenja kože na površini, gde se simptomi uočavaju, ali i duboko u koži, gde proces starenja započinje.

popunjavanje bora, eucerin, Čarobna reč za popunjavanje bora  – hidratacija to jest hijaluron!, Gradski Magazin

U čemu je tajna efikasnosti ove kombinacije?

Hijaluronska kiselina trenutno jeste najefikasnije sredstvo borbe protiv starenja. Ali, nije svaka hijaluronska kiselina jednako efikasna, niti pruža jednako trajanje efekata.

Hijaluronska kiselina je molekul velike mase te teško prodire duboko u kožu. To znači da se efekti hijaluronske kiseline, to jest preparata koji se nanosi na kožu a sadrži hijaluronsku kiselinu,  mogu završiti na površini kože, bez dejstva u dubinskim slojevima gde proces starenja ustvari počinje.

Nakon opsežnih istraživanja ove oblasti, Eucerin® istraživački centar zato je patentirao kominaciju hijaluronske kiseline dugog lanca, to jest velike molekulske mase, koja deluje u gornjim slojevima kože popunjavajući bore i hidrirajući kožu na površini, sa hijaluronskom kiselinom kratkog lanca, to jest male molekulske mase, koja prodire dublje u epidermalne slojeve i deluje baš tamo gde se stvaraju bore, stimulišući hidrataciju kože iznutra i povećavajući njen volumen. Dodatno, formulacija  Eucerin®Hyaluron–Filler preparata obogaćena je bioaktivnim saponinom, koji stimuliše prirodan proces stvaranja hijaluronske kiseline u koži.

Redovnom primenom ovih preparata koža je optimalno hidrirana i osnažena za borbu protiv simptoma starenja na svim nivoima i na duge staze. Ali, ni to nije sve. Eucerin Hyaluron-Filler linija je prva linija za negu za koju je klinički dokazano da  pospešuje efekat hijaluron filera koji se primenjuju u estetskoj medicini. Kliničko istraživanje koje je sproveo Eucerin® straživački centar u saradnji sa vrhunskim estetskim dermatolozima, pokazalo je da redovna, dnevna primena Eucerin®Hyaluron-Filler preparata produžava efekat injekcija hijaluronske kiseline i povećati hidriranost kože. Ovim istraživanjem klinički je potvrđena i dobra podnošljivost preparata iz ove linije čak i neposredno posle injekcija.

Eucerin®Hyaluron-Filler linija kombinuje moćno popunjavanje bora sa odličnom podnošljivošću na koži!

  • Eucerin®Hyaluron-Filler dnevne kreme za suvu i normalnu i kombinovanu kožu SPF 15 imaju laganu teksturu koja se brzo upija i idealna su podloga za šminku.

Eucerin® HYALURON-FILLER CC kreme SPF 15 obezbeđuju borbu protiv simptoma starenja, hidrataciju I ujednačavaju ten pomažući da se značajno umanje vidljivi znaci starenja.  Dolaze u svetlijoj i tamnijoj nijansi, mogu zameniti upotrebu tečnog pudera, a zahvaljujući blagoj pigmentaciji otklonjena je i opasnost od neprijatne razlike između tona lica i vrata, koja se može pojaviti kada koristite šminku.

 

  • Eucerin®Hyaluron-Filller Krema za područje oko očiju SPF 15 popunjava bore u osetljivom području oko očiju. Ne sadrži parfeme, a potvrđena je od strane oftalmologa kao pogodna za osobe koje nose kontaktna sočiva.

 

 

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024., Gradski Magazin

BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024.

Svečana dodela priznanja BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024, održana je 13. maja, u hotelu Hyatt …

, Đurovićeva vizija se ostvaruje: Vrnjačka Banja očekuje rekordan broj gostiju!, Gradski Magazin

Đurovićeva vizija se ostvaruje: Vrnjačka Banja očekuje rekordan broj gostiju!

321 SRBIJA – Odlukom višečlanog stručnog žirija, prestižno godišnje priznanje Udruženja „3,2,1 Srbija“, projekta od …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin