ČAROBNI IZLOZI – KOD KUĆE/CHEZ SOI, Gradski Magazin

ČAROBNI IZLOZI – KOD KUĆE/CHEZ SOI

ČAROBNI IZLOZI – KOD KUĆE/CHEZ SOI

Francuski institut u Srbiji poziva na otkrivanje svojih ČAROBNIH IZLOGA kojima tradicionalno obeležava novogodišnje praznike. Svake godine nova tema iznenadi i oduševi decu i odrasle koji šetaju centrom grada. Ovaj put, ČAROBNI IZLOZI nude jedno zajedničko razmišljanje o tome šta znači osećati se kod kuće – „chez soi“.

Taj osećaj je pre svega unutrašnji, osećaj da vam je prijatno, da ste na svom mestu, spokojni, u svom domu, ušuškani i opušteni. Naravno, slika se menja zavisno od gledišta, godišta, od toga ko smo i kakvo nam je raspoloženje u datom trenutku.

Svoje viđenje tog osećaja KOD KUĆE/CHEZ SOI nudi nam sjajna ekipa beogradskih studenata pod kreativnim vođstvom pariskog dizajnera Milana Janića, uz podršku beogradske arhitektice Dragane Marković.
Pored studenata Fakulteta primenjenih umetnosti i Arhitektonskog fakulteta u Beogradu, kao i Beogradske Politehnike, u ČAROBNIM IZLOZIMA: KOD KUĆE/CHEZ SOI učestvuju i deca koja pohađaju likovne i jezičke radionice Francuskog instituta, kao i učenici Francuske škole u Beogradu.

Tokom ovih ČAROBNIH IZLOGA Francuski institut u Srbiji nudi puno sadržaja, a za početak fotokonkurs na temu KOD KUĆE / CHEZ SOI u kojem svako može da učestvuje!

Kao i prethodnih godina, Čarobni izlozi dobili su podršku banke Crédit Agricole Srbija. Čarobni izlozi biće otvoreni do 13. februara 2016.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Promocija dela „Sama među ljudima“ Ivane Blečić na Sajmu knjiga, Gradski Magazin

Promocija dela „Sama među ljudima“ Ivane Blečić na Sajmu knjiga

Proteklog vikenda, na Sajmu knjiga, održana je promocija autorskog dela Ivane Blečić „Sama među ljudima“ …

Bijelo dugme, Fantastična konferencija održana u “Tri šešira”: Bijelo dugme na dočeku Nove godine u Herceg Novom!, Gradski Magazin

Fantastična konferencija održana u “Tri šešira”: Bijelo dugme na dočeku Nove godine u Herceg Novom!

U restoranu “Tri šešira” u Skadarliji održana je konferencija za medije povodom dočeka Nove godine …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin