Najnovije Vesti
UŠĆE, Čarolija počinje u UŠĆE Shopping Center-u, Gradski Magazin

Čarolija počinje u UŠĆE Shopping Center-u

COCA COLA UŠĆE ČAROBNI GRAD OTVARA VRATA 1. DECEMBRA

Veličanstveni karneval sa čak 30 Deda Mrazova uz nastup orkestra „Stanislav Binički“ i solistu Dubravku Petrović, obeležiće otvaranje Coca Cola UŠĆE Čarobnog grada, u četvrtak 1. decembra sa početkom od 18 časova.

Magična UŠĆE čarolija započeće karnevalom omiljenih bradonja na svetu, koji će se kretati hodnicima centra u pravcu glavnog trga gde će izvesti i svoj tradicionalni novogodišnji ples, a nastaviti koncertom orkestra Stanislav Binički.

Utemeljivač ovog poznatog orkestra bio je Stanislav Binički, kompozitor, vojni kapelnik, organizator muzičkog života u Srbiji, autor prve srpske opere “Na uranku” i patriotski nadahnutog “Marša na Drinu”. Stanislav Binički je 1899. godine kao dirigent stao na čelo “Beogradskog vojnog orkestra”, preteče današnjeg Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane.

Na koncertu u UŠĆE Shopping Center-u ovaj ansambl će izvesti poznate filmske klasike prerađene u svom autentičnom aranžmanu, a sve uz pratnju dame impozantnih vokalnih sposobnosti Dubravke Petrović.

Coca Cola UŠĆE Čarobni grad će trajati sve do 15. januara 2017. godine. Pred zabavnog i edukativnog programa, biće realizovane mnogobrojne humanitarne akcije i čitanje bajki, a sve posetioce očekuje pregršt neočekivanih iznenađenja.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Ministarstvo rada odalo priznanje fabrici “Vlasinka” za izuzetna postignuća u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, Gradski Magazin

Ministarstvo rada odalo priznanje fabrici “Vlasinka” za izuzetna postignuća u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu

Fabrika za proizvodnju i promet vode “Vlasinka” dobitnik je Povelje “28. april” koju tradicionalno dodeljuje …

VAŽNO JE DA ZNAMO ŠTA JEDEMO, Gradski Magazin

VAŽNO JE DA ZNAMO ŠTA JEDEMO

Istraživanja pokazuju da su teme zdravije ishrane i poznavanja nutritivnog sastava proizvoda sve važnije i …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.