gsp, Četiri linije GSP ponovo saobraćaju u Beogradu, Gradski Magazin

Četiri linije GSP ponovo saobraćaju u Beogradu

Izvor: B92

Vozila GSP javnog gradskog prevoza na linijama 47, 50, 54 i 59 ponovo saobraćaju redovnim trasama, jer su završeni radovi u Borskoj ulici.

Na beogradskim ulicama saobraća 1.250 vozila javnog gradskog prevoza, od kojih 130 tramvaja, 94 trolejbusa i 1.026 autobusa, rekao je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Dejan Vuković. Saobraćaj u Beogradu jutros je blago pojačan na prilazima gradu, izjavio je dežurni dispečer udruženja “Žuti taksi” Vlada Ivetić.

Saobraćaj je blago pojačan na Zrenjaninskom i Smederevskom putu, Ibarskoj i Savskoj magistrali i na Obrenovačkom drumu. Intenzivan je trolejbuski saobraćaj na Studentskom trgu, a povećan je broj dostavnih vozila u Ulici Kralja Milana i Bulevaru Kralja Aleksandra, istakao je Ivetić i dodao da se saobraćaj za sada obavlja bez gužvi.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

WebMind – nova medijska platforma u okviru agencije Represent Communications, Gradski Magazin

WebMind – nova medijska platforma u okviru agencije Represent Communications

Represent Communications, agencija za integrisane komunikacije, obogatila je svoj portfolio usluga novom digitalnom platformom WebMind. …

Doček Nove godine u kafani „Složna braća“, Gradski Magazin

Doček Nove godine u kafani „Složna braća“

Dobro poznata glumačka ekipa humorističke serije „Složna braća“ priprema Extra novogodišnji mega specijal u produkciji …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin